2013. szeptember 2., hétfő

Az Oriflame bemutatja: Master Curl ívelt pillák szempillaspirál


Az új Master Curl szempillaspirál szálanként göndöríti a szempillákat, tartós hatást nyújt és csábítóan hangsúlyos szempillákat eredményez ***
A Master Curl szempillaspirál abban különbözik a többi göndörítő szempillaspiráltól, hogy egyben göndörít és ápol. Hatékonyságát a különleges applikátor és az új Curl Protect technológia együttes hatásának köszönheti. Az applikátor, kialakításának köszönhetően, hihetetlen magasságokba emeli a pillákat miközben szinte átsiklik a szempillákon felvitel közben, szupersima festékanyagának köszönhetően. Az applikátor és a Curl Protect technológia együtt segít maximalizálni a szempillái ívét, miközben tartós hatást és kondicionálást is biztosít.

Ívelt applikátor

A különösen kialakított, ívelt applikátor szálanként göndöríti a szempillákat. Kialakításának köszönhetően a szempillák optikailag akár 43°-kal íveltebbnek tűnnek. 



Curl Protect -technológia

A Master Curl ívelt pillák szempillaspirál szupersima festékanyaga kondicionál és akár 14 órán át is megőrizheti a pillák optikai göndörségét**. Hatására szempillái íveltebbek lesznek, mint valaha.
Klinikai- és vásárlók bevonásával végzett vizsgálatok eredményei:

  • megemeli a szempillákat – 89% egyetért** 
  • azonnal meghosszabbítja a szempillákat – 86% egyetért**
  • fokozza a szempillák íveltségét a tövektől a végekig***
  • a szuperívelt, kefés applikátor szálanként göndöríti a pillákat
  • a szempillaspirál festékanyaga kondicionálja* és akár 14 órán át is megőrizheti a pillák optikai göndörségét***

Hogyan kell használni a szempillaspirált a legjobb eredmény érdekében?

A szempillaspirált először az applikátor belső ívét a pillák felé fordítva használja. Ezzel szálanként göndöríti, kiemeli és megemeli a szempillákat. Ezután fordítsa meg a szempillaspirált. A külső ívet használva a szempillák még hosszabbnak tűnnek. Végül a belső ívvel fesse ki az alsó szempillákat is.



Master Curl ívelt pillák szempillaspirál, Kód: 26662

*összetevők alapján  
**vásárlók bevonásával végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján.       
***klinikailag tesztelve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése