2014. január 28., kedd

Hyper XL extrém hosszú pillák szempillaspirál


A szezon legforróbb trendje, a fülledt kifutókról, a műszempilla hatású szempillaspirál. 
Extra hosszú és dús pillák…azonnal.
Hyper Stretch XL az új generációs Hyper Stretch szempillaspirál minden előnyével. A kefe lágyan suhan a szempillákon, egyedi 4mm-es rostszálai szinte egyenként ragadják meg a pillákat, és azonnal láthatóan dúsítják és nyújtják a szempillákat, minden egyes ecsetvonással. Az eredmény műszempillaszerű szempillák!

Az egyedülálló fejlesztésű Pro-Long Complex™ - a titka, hogy a szempillák erősebbek, és gyorsabban nőnek. A speciális komplex hosszabbá, dúsabbá és vastagabbá teszi a pillákat. 
Mint az eredeti Hyper Stretch szempillaspirál, a Hyper Stretch XL is tele van kondicionáló összetevőkkel, a Pro-Long Complex™ ösztönözi a keratintermelésért, a szempillák növekedésért és stabilitásáért felelős gének működését. Folyamatos használatával a szempillák hosszabbá, egészségesebbé és szebbé válnak.



A zűrzavart kiváltó igéző tekintet
Szinte minden nő kívánságlistáján szerepel a ragyogóan fényes, egészséges, extrém dús, hosszú és vonzó szempilla, mint a csábítás főeszköze. Most a Hyper Stretch XL szempillaspirállal nincs többé elérhetetlen vágy és felesleges erőfeszítés. A Hyper Stretch XL szempillaspirált tesztelő nők egyetértenek**

"Imádom az extrém hosszú szempilláimat, nincs szükség többé műszempillára" ***
" Szeretem a dússágot és hosszússágot, amelyet a szempillaspirál nyújt." ***
"Kiváló applikátor, remek termék, nem maszatolódik egész éjjel." ***

Tapasztalja meg a szempillaspirálok új generációját, a természetes „műszempillát”!

* Klinikailag tesztelt
** 60 nő bevonásával
*** Spontán válasz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése