2014. október 21., kedd

POSSESS Eau de Parfum

Ismered Kleopátra híres hódítási titkát? Az ókor legendás csábítói az egyiptomi hölgyek voltak, akiknek hódítási praktikáit megfejtettük, és az új Possess illatban fel is fedünk. Kleopátra két legnagyobb hódítása Julius Caesar és Marcus Antonius, akiket szinte a rabszolgáivá tett. A csábítás varázslatos hozzávalója pedig az egzotikus ilang-ilang, mely híres afrodiziákum. Édeskés, intenzív, bódító illata az érzékekre hat, felszabadítja az érzelmeket, növeli a csábító kisugárzást, ugyanakkor segíti az ellazulást is.

A Possess Eau de Parfum hasonló hatásokkal bír, mint Kleopátra egykori esszenciája.

A Possess a több mint 80 exkluzív összetevőjének köszönhetően érzéki és csábító, és akár Kleopátra, mágnesként vonzza és hipnotizálja a hódolókat. A Possess EdP-ben megteremtettük a vad érzékiséget és a hihetetlen kifinomultságot hordozó összetevők közötti tökéletes harmóniát. A gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően az illat rendkívül hosszan fejti ki hatását.
Fejjegy: ananász, frézia és grapefruit.
Szívjegy: ilang-ilang a Comore-szigetekről, eper és narancsvirág.
Alapjegy: Sri Lankáról származó szantálfa, pacsuli és madagaszkári vanília.

Az erős, a csábító, a magával ragadó, a magabiztos ugyanakkor a kifinomult hölgyek illata.





Üvegkialakítás:
Kupakján a csábítás erejét szimbolizáló aranyszínű lánccal körülfont luxus üveg, melyet ókori egyiptomi ékszerek és modern kori divatbemutatók ihlettek. 






Parfümőr
Két francia sztár parfümőr áll a Possess EdP mögött: Daphne Bugey és Dora Baghriche-Arnaud, akik elárulják az illat titkát.
Hogyan jött létre a Possess?
„Véleményünk szerint az ilang-ilang az egyik legszebb a virágok között, amellyel egy parfümőr dolgozhat. Nem csupán egy erős afrodiziákum, hanem az illatokban a legmagasabb minőséget is képviseli.”

A Possess EdP egy különleges ciprusos virágcsokor, mely gyümölcsös jegyeivel fenségesen öltözteti viselőjét. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése