2012. szeptember 26., szerda

EverLasting alapozó

Az Oriflame legtartósabb alapozója!

 

Az Oriflame termékfejlesztői egy olyan sminkterméket hoztak létre, amely egyedülálló módon egyesíti egy kiváló alapozótól elvárt tulajdonságokat: azaz egy alapozót, amely rendkívül tartós, viselete kellemes, ugyanakkor szabadalmaztatott bőrvédő hatású technológiájának (Skin Renew Complex/Bőrmegújító komplex) köszönhetően csökkenti a bőröregedés mértékét.
A több mint 3 évig tartó kutatómunka során keresték azokat a pigmenteket, amelyek magas fedőképességet nyújtanak, és azokat a regeneráló hatóanyagokat, amelyek intenzív bőrápoló hatást biztosítanak. Ez utóbbit különböző hidratáló összetevőkben és a svéd vörös áfonyában találták meg, amely kiemelkedően erős antioxidánsként védi a bőrt a szabadgyökökkel szemben.
Az alapozó tartósságát, fedőképességét, hatását klinikai körülmények között vizsgálták.
Az eredmények azt mutatták, hogy akár 10 órán át tartó fedést biztosít anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt, ugyanakkor az ún. „fehér póló” teszt során azt tapasztalták, hogy nem hagy szennyeződést a ruházaton. Viselete kellemes, alkalmazása egyszerű, az általa nyújtott eredmény tökéletes.
Az EverLasting alapozó UV-szűrőt is tartalmaz.
Hat árnyalatban jelenik meg. 

Tudj meg többet az EverLasting alapozóról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése