2012. szeptember 27., csütörtök

Giordani Gold tápláló arctisztító tej


A szép, egészséges bőr titka a helyes bőrápolási rutin, melynek első lépése a tisztítás. Az alaposan megtisztított arcbőr jól lélegzik, a tápanyagok jobban, mélyebben szívódnak fel a krémekből, a bőr éjszakai regenerációja hatékonyabban zajlik. A smink eltávolítására a hagyományos arctisztítók rendszerint nem felelnek meg. Erre a célra különböző állagú, a bőrtípushoz is illeszkedő készítményre van szükség.
A Giordani Gold arctisztító krémes állaga, bőrtápláló és védő összetevői, kíméletes tisztítói elsősorban a bőröregedéssel tudatosan harcoló hölgyek számára lehet vonzó.
Antioxidánsokban gazdag védő, hidratáló orchidea kivonatot és a bőr működését segítő ásványi anyagokat: magnéziumot, mangánt, rezet és cinket tartalmaz.  
Egy lépésben tisztít, véd, hidratál, puhít és táplál.
Használja esténként. Egy megnedvesített vattapamaccsal vigye fel a bőrére, törölje át vele az arcbőrt, majd tonizáljon, befejező lépésként használja megszokott éjszakai arckrémét.

Bővebb információért kattintson ide.

1 megjegyzés:

  1. Én már kipróbáltam a száraz bőrömre, fantasztikus volt. Tisztít és táplál egy lépésben, használata után kevesebb krémre volt szükségem.
    Manci

    VálaszTörlés