2012. október 10., szerda

Algákkal a szép testbőrért!

A Swedish Spa testápolók az algák bőrszépítő erejével kényeztetik és regenerálják a bőrt.
Az Swedish Spa kollekció két sorozatának közös hatóanyaga a Balti-tengerből származó vörös algából és hidratálókból álló Hydracare+ összetevő.
Az algák javítják a bőr vérkeringését, anyagcseréjét, stimulálják a sejtosztódást, valamint méregtelenítő, bőrfeszesítő és hidratáló tulajdonságúak.
 
Tudta?
  • az algák körülbelül 3 milliárd éve léteznek
  • kb. 400 000 különféle algát ismerünk
  • fotoszintézisükkel hozzájárulnak a Föld oxigén-ellátottságához
  • az algáknak otthont adó tengervíz és az emberi vér ásványi anyag összetétele szinte megegyezik
  • a bőr gyorsan felszívja és beépíti az algákban található hatóanyagokat
  • az algák koncentráltan tartalmaznak vitaminkokat, aminosavakat, nyomelemeket, ásványi anyagokat
  • magas tápértékük és kitűnő élettani hatásuk miatt tápértékként is egyre népszerűbbek.
 
A kényeztető Swedish Spa Fire (TŰZ-kollekció)  vérbőséget fokozó, antioxidáns és stimuláló tulajdonságú gyömbérolaj egészíti ki a Hydracare-t.

 A bőr simaságát fokozó, kellemes illatú Swedish Spa testradír dörzsanyagai: a tengeri só és a mandulahéj-őrlemény, eltávolítják a bőrfelszín egyenetlenségeit, és elősegítik a testápolók hatóanyagainak mélyebb felszívódásást.
 
Nagyon száraz bőrre kitűnő megoldás a Swedish Spa multifunkciós csodaolaj. A multifunkciós jelzőt az olaj több irányú felhasználhatósága indokolja. Akár masszázsolajként, akár fürdővízbe cseppentve, esetleg száraz haj ápolására vagy testápolóként is használható. Gyömbér-, kókusz- és édesmandula-olajjal táplál, vörös algával regenerál és Hydracare+-szal hidratál.
 
A Swedish Spa éjszakai bőrmegújító kézkrém gyömbér- és édesmandula-olaj tartalma puhítja, lágyítja, táplálja és kisimítja a kéz sérülékeny bőrét.

 A TŰZ-kollekció termékei energizálnak, hidratálnak és intenzívebb anyagcserét biztosítanak a bőr számára.

 
A másik Swdish Spa termékcsoprt létrehozását a víz dinamizmusa inspirálta.
 
A 3 készítmény hatékonysága a Hydracare+ mellett az ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag barna algának köszönető. A VÍZ-kollekció tisztítja, frissíti, hidratálja és erősíti a bőrt.
 
A Swedish Spa szappan tengerisó-szemcséi eltávolítják az elhalt hámsejteket, így biztosítva a bőr felszínének egyenletességét és tisztaságát. Napi használatával a bőrérzet kellemesebbé és puhábbá válik.
 
Az Élénkítő tusolózselé vörös- és barna algával, apró sószemcsékkel tisztíja és stimulálja a bőrt, miközben tengervízre emlékzetető illatot hagy maga után.
 
Az Alakformáló krémzselé rendszeres használatával, szemmel láthatóan erősebbé, karcsúbbá és simábbá válik a kezelt bőrfelület. Hidratáló Hydracare-t, bőrműködést serkentő algákat és védő, karcsúsító fehér teát tartalmaz. Enyhébb cellulit esetén mérsékeli a narancsbőr tüneteit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése