2012. október 29., hétfő

Nature Secrets - A természet erejével

Miben különböznek a Nature Secrets termékei?
  • A Nature Secrets biológiailag lebomló nyersanyagokat tartalmaz, a hatóanyagok pedig közismert gyógyhatású növényi kivonatokból és zamatos gyümölcsök levéből származnak.
  • A készítmények - bőrápoló hatásukon túl - finom színekkel és különleges illattal rendelkeznek.
  • Új, gazdagabb, krémesebb állagukat speciálisan egy-egy bőr- és hajtípusra fejlesztették ki, így a vásárlóknak csak arra van szüksége, hogy ismerje saját adottságait.
  •  

Nyugtató hidratálás

Az érzékeny bőrre kifejlesztett, gyengéd sorozat hidratáló jojobaolajjal és mangókivonattal nyugtatja a bőrt. A jojoba és a mangó hatóanyagai gyengédek a bőrhöz, puhítják, védik azt és javítják komfortérzetét. Ezért alkalmasak az érzékeny bőr ápolására. A jojobamagokból nyert olaj egy vékony védőréteget képez a bőrfelszínen, amely növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, puhítja és lágyítja felületét.
A mangóvaj antioxidánsokban, vitaminokban, zsiradékokban és ásványi anyagokban gazdag kivonata védi, táplálja és regenerálja a bőrt.
 
 
 

Intenzív táplálás

A testápolók búzaproteinnel és kókuszkivonattal pótolják a száraz bőr zsír- és vízhiányát gazdag hatóanyagtartalmuknak köszönhetően. A búza a világ legrégibb és legfontosabb gabonája. A szépségápolásban a búzafehérjét a bőr szerkezetének erősítésére, rugalmasságának fokozására és hidratálására alkalmazzuk. A kókusz magas zsírtartalma táplálja, egyéb összetevői hidratálják a bőrt. Magas E-vitamin tartalma megköti a bőröregítő szabadgyököket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frissítés és vitalizálás

Az energizáló testápolók mentakivonattal frissítenek és málnakivonattal vitalizálnak. A természet inspirálta lágy formula minden bőrtípusra ideális. Menta- és málnakivonatokkal stimulálja a bőrműködést és az érzékeket. A mentakivonat magas illóolaj-tartalma frissítő, stimuláló, hűsítő hatású. Antioxidánsokban és C-vitaminokban gazdag. A málna kitűnően energizálja a bőrt. Magas mangán és C-vitamin tartalma hatékony védelmet nyújt a környezet káros hatásaival szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése