2012. december 20., csütörtök

Royal Velvet bőrfeszesítő kapszula


Az életkor előrehaladtával csökken a bőr kollagén– és elasztintermelődése. Ezek a fehérjerostok fontos szerepet játszanak a bőr fiatalos kinézetének, feszességének és rugalmasságának kialakításában, így hiányukban felgyorsul a bőr öregedése.
A lifting-hatású, feszesebb arckontúrt teremtő Royal Velvet arcápolók közös összetevője a fekete íriszből nyert kivonat, amely jelentősen lelassítja a bőröregedés folyamatát és erősíti a bőr szerkezetét. A sorozat új készítménye, a koncentrált hatóanyag-tartalmú bőrfeszesítő kapszula öt, értékes, tápláló hatású olaj és a feketeírisz-kivonat kombinációja.
A szezám-, avokádó-, barackmag-,  sáfránymag-olaj és a  feketeribizli gazdagon tartalmaznak antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és értékes zsírsavakat. Hatásukra a bőr szinte azonnal simábbá és feszesebbé válik, valamint víztartalma is javul.
A kapszula használatával a bőr napról napra átalakul, csökken a finom vonalak és a ráncok megjelenése, akár már 2 hét használat után.
*94 hölgy bevonásával végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján a bőr megjelenésén történt változások négy hét használat után:
• Csökkent a finom vonalak és a ráncok megjelenése (83%)*
• A bőr észrevehetően feszesebb és tápláltabb lett (86%)*
• A bőr ragyogóbb lett - 85%*
• A bőr hidratáltabb lett - 93%*
 
Minden tégely 28, pontosan adagolt, egyszeri használatra elegendő kapszulát tartalmaz. A kapszula mentes konzerválószerektől, mivel biztonsági csomagolása megőrzi a benne található formula tisztaságát és hatékonyságát.
 
Használata:
A kapszula kinyitásához csavarja le annak elvékonyodó részét. Az ujjai segítségével simítsa tartalmát az arc és a nyak bőrére minden reggel és/vagy este, a Royal Velvet nappali/éjszakai krém (vagy bármely Oriflame bőröregedést gátló készítmény) használata előtt.
A bőr igénye szerint, akár kúraszerű, akár rendszeres alkalmazása is javasolt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése