2013. január 25., péntek

Bioclinic bőrvédő és –halványító nappali krém SPF 45



Az esztétikai sebészet inspirálta Bioclinic-sorozat különböző, speciális bőrtünetre kifejlesztett gyógykozmetikumokat kínál. A fejlesztők olyan hatóanyagokat és  technológiákat alkalmaznak a termékekben, amelyek hatékonyan javítják az olyan bőrtüneteket, mint a megereszkedett, a kipirulásra hajlamos, a pattanásos és a - legújabb fejlesztés eredményeként - a  pigmentfoltos elváltozásokat.
Minden terméket az Oriflame Stockholmban található Bőrkutató Intézetében álmodtak meg, az ún. Bioclinic Expert Panel, egy tudósokból álló kontroll-csoport támogatásával.


A Bioclinic bőrvédő és –halványító nappali krém SPF 45 (kód: 24882) olyan innovatív készítmény, amely a leghatékonyabb összetevőkkel halványítja a bőrön megjelenő sötétebben pigmentált foltokat, javítja a bőr tónusának egységességét, ugyanakkor rendkívül magas fényvédővel védelmet nyújt a káros fényhatásokkal szemben. A 45-ös faktorszámú UVB elleni szűrő kínálatunk legmagasabb szintű védelmét biztosítja a bőrnek. Ez a védelem egyrészt a sötét foltok kialakulását, másrészt a bőr UV-hatások okozta ún. fényöregedését is akadályozza.
Aktív komponense a Tone-DownTM, amely az éjszakai bőrhalványító krémben is megtalálható, egy   szabadalmaztatott formula, amely nyugati sóskakivonatból és dioic-savból áll. E két szinergens hatóanyag szabályozza a bőr festékképzésének folyamatát, halványítja a sötét foltokat, csökkenti méretüket.
Tartalmaz még gingko bilobát. Ez az évezredek óta közismert növény magas flavonoid tartalmának köszönhetően erősíti a bőrt és mérsékeli az UV-sugárzás okozta bőrkárosodásokat.
A halványító krémet közvetlenül a pigmentfoltokra kell felvinni, legyen az akár az arcon, a kézfejen vagy a testen.
A Biolinic bőrhalványító termékpárosa a nappali és éjszakai krém együttes alkalmazásával a legmakacsabb, legsötétebb pigmentfoltok ellen is eredményesen vehető fel a harc.

A krém február 7-től kapható. Keresse a 3-as katalógusban!

1 megjegyzés: