2013. február 22., péntek

Perfect Body cellulit elleni zselé masszírozófejjel


A cellulit (narancsbőr) az egyik leggyakrabban előforduló - a nők közel 90%-át érinti –, a test bőrén jelentkező szépséghiba. Kialakulásában az öröklött adottságokon túl jelentős szerepe van a női nemi hormonok megváltozott mennyiségének, valamint a kötőszövet gyengeségének.
A cellulit a bőr kötőszöveti rétegében található zsírsejtek rendellenes zsírfelhalmozása miatt alakul ki.  A zsírsejtek eredeti mérete ilyenkor akár százszorosává is duzzadhat. A megnövekedett sejtek összetapadnak, és az így létrejött sejtcsoport -átnyomva a fölötte levő, laza kötőszöveti réteget- egyenetlenné, hepehupássá teszi a bőrfelszínt.
A cellulit elleni zselé hatékony zsírégető, vérkeringést javító formulája, az ún. LIPO-SLIM-KOMPLEX  két összetevőből áll:
 
1.     Napraforgó- és sáfránykivonatból nyert linolsavból (CLA), amely megakadályozza a sejtek zsírfelhalmozását, valamint elindítja a zsírbontást.
2.     Guarana kivonatból. Ez az Amazónia erdeiben őshonos gyümölcs kétszer több koffeint tartalmaz, mint a kávébab. A koffein erőteljes cellulit-elleni kivonat, karcsúsító hatással.
Javítja a hajszálerek vérkeringését, így segíti az anyagcserét. A nyirokkeringés fokozásával kisimítja a bőrt és csökkenti a felhalmozódott zsír mennyiségét. Erős antioxidánsként védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.
 
A vérkeringést javító, masszírozófejes kiszerelés fokozza a zselé hatékonyságát.  
Használata: a kupak kinyitását követően fordítsa el a masszírozófejet. Nyomja a szükséges mennyiséget a kezelni kívánt bőrfelületre, majd zárja el a kupakot. A masszírozófejjel körkörös mozdulatokkal dörzsölje bőrébe a cellulit elleni zselét. Használja naponta kétszer. A zselé felszívódása tovább fokozható a rendszeres testradírozással.
 
A termék 2013. február 28-ától kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése