2013. március 19., kedd

Bioclinic koncentrált szemkörnyékápoló krém


Az Oriflame Bőrápolási Kutatóközpontjának legújabb fejlesztése a szemkörnyéken megjelenő elszíneződéseket kezeli.
A szem alatti kékes vagy vöröses elszíneződés fáradttá teszi a tekintetet. Kialakulásában öröklött hajlam, esetleg valamilyen betegség, pl. vashiány játszhat szerepet, de sokaknál a szem bőrének rossz vér- és nyirokkeringése, a hajszálerek törékenysége okolható megjelenéséért.


A Bioclinic szemkörnyékápolóban az ún.  Micro-Bright™- technológia erősíti a szemkörnyék bőrének ereit, javítja anyagcseréjét és a bőr természetes védekező képességét.
A Micro-Bright™ összetevői:
·         ázsiai gázló - a főleg Madagaszkáron és Ázsiában előforduló növény gyulladáscsökkentő, bőrhalványító, kollagén-képződést serkentő hatásokkal rendelkezik.
·         haloxil - csökkenti az elszíneződések és duzzanatok kialakulását.
·         C-vitamin - erősíti az ereket, érfalakat, halványít és véd a szabadgyökökkel szemben.
Mivel a vízhiány lassíthatja a bőr méregtelenítését, a krémben található számos hidratáló összetevő is segíti a szemkörnyéki bőrtünet megszüntetését a nyirokkeringés fokozásával.
Eredmények: rendszeres használatával csökken a sötét, kékes vagy vöröses karikák megjelenése, helyreáll a bőr mikrokeringése és erősödnek a hajszálerek.


Használata minden bőrtípusra és minden életkorban javasolt. Vigye fel a krémet az arcbőr tisztítása után reggel és este. A koncentrált szemkörnyékápoló krém bőrgyógyászok által bevizsgált készítmény, kialakítását az esztétikai gyógyászat ihlette, eredményességét számos klinikai teszt igazolja.

Tovább az Oriflame weboldalára. www.oriflame.hu/bioclinic



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése