2013. március 22., péntek

Megújul az Optimals-sorozat!


Az ideális arcbőr mindenkinek mást jelent. Bőre frissességét szeretné fokozni? Zavarják a megjelenő apróbb ráncok? Esetleg ragyogóbb bőrszínre vágyik? Ön bármilyen korosztályhoz és bőrtípushoz is tartozik, megtalálja az igényeinek megfelelő termékeket az új Optimals arcápoló sorozatban!
Miben rejlik az új Optimals hatékonyságának titka?
Az Optimals termékek mindegyike tartalmazza az újonnan szabadalmaztatott LINGON50:50TM antioxidiánst, amely a svéd vörösáfonya hatóanyagán alapul. Kutatóink voltak a világon az elsők, akik egy különlegesen hatásos antioxidáns kifejlesztésén dolgozva kombinálták 50%-50%-os arányban a vörösáfonya és a vörösáfonya-levél kivonatát. Felfedezték, hogy ennek a két kivonatnak a kombinációja sokkal hatásosabb, mint külön-külön a vörösáfonya gyümölcsé és a vörösáfonya-levélé; sőt, háromszor hatékonyabb, mint a többi európai vörösáfonyafajta.
A LINGON50:50TM egy olyan bőrvédő antioxidáns technológia, ami semlegesíti a környezeti stresszt, biztosítja és elősegíti a bőrsejtek normális működését és regenerálódását, valamint megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Az egyedülálló technológiát szabadalmi oltalom védi, így azt más cég kozmetikai termékeiben nem lehet megtalálni.
 Mindegyik Optimals termékcsoportban a Lingon50:50TM mellett egy-egy különleges összetevő került hozzáadásra, ami a célzott bőrtípus speciális igényeit elégíti ki.

OXYGEN BOOST SOROZAT
3 bőrtípusra kínál arcápolókat, életkortól függetlenül.  A C6-os katalógusban megjelenő normál/kombinált valamint zsíros bőrre ajánlott nappali és éjszakai arcápolókat, majd a 8-as katalógusban megjelenő száraz/érzékeny bőrre javasolt készítményeket.
Optimals Oxygen Boost oxigénes nappali krém normál/kombinált bőrre - kód: 25196
Optimals Oxygen Boost oxigénes nappali krém zsíros bőrre - kód: 25198
Optimals Oxygen Boost oxigénes éjszakai krém zsíros bőrre – kód: 25199



Összetevők: LINGON 50:50 TM antioxidáns valamint az ún. O2-technológia, ami javítja a bőrsejtek légzését. A rendelkezésére álló oxigén optimális felhasználásával ösztönzi a sejtek fokozottabb oxigénfelvételét, így a bőr élettel teli lesz. A technológia alapja olyan ásványi anyagok jelenléte – vas, cink, réz, magnézium –, amelyek segítik a bőr hatékonyabb, egészségesebb működését.
LINGON 50:50 TM antioxidáns + O2-technológia = Frissebb, egészségesebb bőr!

SMOOTH OUT- BŐRKISIMÍTÓ SOROZAT
 A 40-es éveikben járó hölgyek közül sokan szeretnének fiatalosabb megjelenést, olyan bőrápolási termékeket keresnek, amelyek hatékonyan veszik fel a harcot a ráncok ellen és feszesítik is a bőrt.
Optimals Smooth Out bőrkisimító nappali krém SPF 10 - kódja: 25205
 

Összetevők: Lingon50:50TM antioxidáns valamint magnézium.
A magnézium létfontosságú ásványi anyag a bőr egészsége szempontjából.  Elősegíti a bőr megújulását, szerkezetének megerősítését és segít visszanyerni a bőr fiatalos rugalmasságát. Ezen felül hatékonyan hidratál, elősegíti a bőr nedvességtartalmának fenntartását, így szinte kitölti a ráncokat.
SPF10 (nappali krém): megvédi a bőrt a napfény okozta öregedéstől.
Eredmény: Sokáig tartó fiatalos megjelenés, intenzívebb kollagén- és elasztin termelés a bőr megerősítése és feszesítése érdekében. Simább arcbőr, rugalmasság, látványosan kevesebb ránc.
Lingon50:50TM Antioxidáns + Magnézium = Kevesebb ránc és feszesebb bőr!

Nézd meg a videót:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése