2013. március 24., vasárnap

Silk Beauty szőrtelenítő gyantacsíkok arcra


A szőrtelenítő gyantacsíkok az arcon megjelenő, felesleges szőrszálakat távolítják el oly annyira kíméletes módon, hogy még az érzékeny bőrűek is használhatják.
A gyantacsíkok 100%-ban természetes méhviaszt és számos, a bőrt érő erőteljes mechanikai hatást ellensúlyozó, védő, nyugtató, regeneráló növényi kivonatot tartalmaznak. Így pl. rozmaringot és orchideát, valamint mandula,- ricinus,- és napraforgóolajat.

A szőrtelenített bőrfelület további megnyugtatására használja a termék dobozában található törlőkendőt. A mentol, árnika, hamamelisz, szójaprotein, rozmaring és orchidea azonnal regenerálja a bőrt, megakadályozza a bőrpír kialakulását.

A gyantacsíkok használata:

  • Mindig tiszta, száraz bőrön alkalmazza.
  • A megmelegített (akár a két tenyere között dörzsölve, akár egy hajszárító gyenge fokozatával átfújva) gyantacsíkot vigye fel a bőrre és finoman, de alaposan nyomkodja a kezelni kívánt bőrfelületre a szőrnövekedéssel megegyező irányba.
  • Feszítse meg a bőrt, majd egy határozott mozdulattal húzza le a gyantacsíkot a szőrnövekedéssel ellentétes irányba.
  • Törölje át a bőrét a nyugtató kendővel. Érzékenység esetén használja a 80%-os aloe zselét az irritációk elkerülése érdekében.
  • A szőrtelenítést lehetőleg este végezze, így elegendő idő marad a bőr regenerációjára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése