2013. március 22., péntek

SUN ZONE NAPOZÓK - FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, SEJTVÉDŐ TECHNOLÓGIÁVAL


A napfényre szükségünk van. Energiával lát el minket és hozzájárul testünk D-vitamin termeléséhez, de számos negatív hatást is kifejthet szervezetünkre, bőrünkre. Káros UV-sugarai (ami ellen védekezni kell), nemcsak a leégés, hanem a bőrrák kialakulásának kockázatát is növelhetik. Okozhatja a bőr korai öregedését és a nemkívánatos pigmentfoltok kialakulását is. A biztonságos napozáshoz elengedhetetlen a megfelelő napozó használata.
A SUN ZONE napozóink sejtvédő technológiával óvják a bőrt a káros hatásoktól.
UV-szűrői megvédik a bőrt az UVA- és UVB-sugarak káros hatásaitól oly módon, hogy részben visszatükrözik, részben ártalmatlan energiává alakítják azokat. Az antioxidáns hatású E-vitamin pedig védelmet nyújt a bőröregítő szabadgyökökkel szemben. A napozás okozta vízveszteséget számos hidratáló komponenssel ellensúlyozza.A SUN ZONE napozók különböző állagban kaphatóak: krémek, tejek, permetek, spray-k, és különböző szintű védelmet nyújtó fényvédő faktorral rendelkeznek.
A fényvédelem szintjét megmutató ún. SPF (a Sun Protection Factor angol elnevezés rövídítése) a napsugárzás UVB-sugarai ellen nyújtott fényvédelem mértéket mutatja meg, számokban kifejezve. Minél magasabb az SPF-érték, annál erősebb a védelem szintje. A SUN ZONE készítmények megbízható, a bőr igényéhez igazodó fényvédelmet biztosítanak SPF10-től SPF 50-ig, amely lehetővé teszi a kockázatmentes barnulást az egész családnak.
A SunZone napozók előnyei:

  • UVA-és UVB-védelmet nyújtanak
  • Vízállóak
  • Sejtek szintjén védik a bőrt
  • Hidratálnak
  • Hatékony bőrápoló összetevőket tartalmaznak: glicerin, repceolaj, napraforgómag-olaj, C-vitamin, és Q10-koenzim (ez utóbbi kettő hatóanyaga az 50 ml-es napozó lotion arcra SPF 25-ös készítményben található)
  • Bőrgyógyászok által ellenőrzött és tesztelt termékek
  • Külön kifejlesztett napozók az arcbőr védelméért
  • Fizikai és kémiai UV-szűrők 
  • Gyorsan felszívódó, könnyű állag, amely nem hagy maga után fehér réteget
  • Többféle kiszerelés 50 - 150 ml között Válasszon napozóinkból a bőr saját tónusának megfelelő faktorszámú készítményt! 


Hogyan kell megfelelő módon használni a napozószereket?
1.Vigye fel a fényvédő készítményt a bőrére 30 perccel azelőtt, hogy kimenne a napra.
2. Használjon diónyi mennyiségű krémet (kb. 30 ml) és kenje be vele az egész testét.
3. Ne felejtse el bekenni a fül, nyak, kéz és lábfej bőrét, valamint azokat a területeket sem, amelyek ritkán érintkeznek közvetlenül napfénnyel.
4. Minimum 2 óránként kenje be újra a testét, de használja még gyakrabban, ha izzad, úszik vagy megtörölközik.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése