2013. március 21., csütörtök

Sun Zone önbarnító termékcsalád


Az önbarnítók az év bármely időszakában napsütötte bőrszínt nyújtanak. Se a nap, se a szoláriumozás nem kíméli a bőrt az öregítő szabadgyökökkel szemben, ezzel szemben az önbarnítóknak nincs bőrkárosító hatásuk. Kockázatmentes barnaság = önbarnító!



Hogy jön létre a barna szín? A fő növényi összetevő tartalmaz egy cukorvegyületet (DHA), amely a bőrrel érintkezve reakcióba lép a bőrfelszínen található aminosavakkal. Ennek a találkozásnak köszönhetően alakul ki a barna szín. Tehát, maga a folyamat nem termel új pigmenteket a bőrben, „csupán” színez.
A lágy textúrájú, gyorsan felszívódó testpermet és arczselé néhány órával az alkalmazását követően természetes barnaságot biztosít, kitűnően hidratál, miközben E-vitaminnal védi és regenerálja a bőrt. Az egyenletes színhatás érdekében leradírozott, száraz bőrfelületre vigye fel az önbarnítót és gyors, egyenletes, széles mozdulatokkal masszírozza be bőrébe, ezt követően alaposan mosson kezet.
A testpermettel kb. 20 cm-es távolságból, egyenletesen permetezze be a bőrét.
Az arczselét az ún. maszkhatás elkerülése érdekében a nyakra és a fül körüli bőrre is simítsa el.
Mivel a bőrünk felülete folyamatosam megújul, azaz a már elhalt sejtek láthatatlanul lehámlanak, a tartós barnaságért 3-4 naponta meg kell ismételni az önbarnító használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése