2013. április 11., csütörtök

Optimals arctisztító és arctonik


Optimals arctisztító zselé zsíros bőrre - kód: 25258
Optimals arctonik zsíros bőrre - kód: 25262
Optimals arctisztító normál/kombinált bőrre - kód: 25260
Optimals bőrkiegyensúlyozó arctonik normál/kombinált bőrre - kód: 26000


A megfelelő napi bőrápolási rutin első lépése az arctisztítás. Az arctisztítók eltávolítják a szennyeződéseket, a sminkmaradványokat és a felesleges zsiradékot a bőrfelszínről. Ezen kívül frissítik, üdítik a bőrt.
A második lépés a bőr tonizálása.  A tonik befejezi a tisztítást, visszaállítja a bőr pH-értékét az egészséges működéséhez szükséges, enyhén savas szintre, valamint a bőr típusának megfelelő összetevőkkel ápoló hatást is nyújt.
Összességében: a tudatos bőrápolás első két lépése előkészíti a bőrt a krémek hatóanyagainak befogadására.  A két művelet összetartozik, egyik sem helyettesíti a másikat, egyiket sem szabad kihagyni!
Az Optimals arctisztító zselé zsíros bőrre egy zsírmentes, könnyű zselé, amellyel a kissé megnedvesített arcbőrt finoman át kell masszírozni, majd bőséges vízzel leöblíteni.     
Az Optimals arctonik zsíros bőrre egy alkoholtartalmú tonik. Összehúzza a zsíros bőrre jellemző kitágult pórusokat, fertőtleníti, mattítja és szárítja a bőrt. Vigye fel a tonikot egy vattapamacsra, majd simítsa át vele a bőrét.

Az Optimals arctisztító normál/kombinált bőrre egy habzó arctisztító. Felületaktív összetevői hatékonyan tisztítanak.  A kissé megnedvesített arcbőrre kell felvinni, lágy dörzsölő mozdulatokkal felhabosítani, majd bőséges vízzel leöblíteni.     
 Az Optimals bőrkiegyensúlyozó arctonik nem tartalmaz alkoholt. Tejsavtartalma szabályozza a bőr pH-értékét és kiegyensúlyozza a bőrműködést.

Valamennyi Optimals tisztító és tonik közös összetevője a szabadalmaztatott, antioxidáns Lingon 50:50 TM- technológia.

Optimals Seeing is Believing szemkörnyékápoló krém - kód: 25264
A frissebb, üdébb, ránctalanabb, jobb megjelenésű szemkörnyékbőrért.
Csökkenti a duzzanatok és karikák megjelenését.
A védő antioxidáns Lingon 50:50TM- technológia és a bőrsejtek oxigén felvételét fokozó ún. O2 molekula mellett kókusz- és ricinusolajat, sheavajat és koffeint tartalmaz.
Élénkíti a kezelt bőrfelület anyagcseréjét, támogatja a sejtmegújulás folyamatát, elhalványítja a karikákat, élénkebbé teszi a szemkörnyéki bőrt.
Minden életkorban és minden bőrtípusra ajánljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése