2013. május 2., csütörtök

Optimals termékcsalád száraz/érzékeny bőrre


Optimals arctisztító tej száraz/érzékeny bőrre- kód: 25210
Optimals nyugtató arctonik száraz/érzékeny bőrre- kód: 26001


Az arctej gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt. Eltávolítja a szennyeződéseket, a sminkmaradványokat, hidratálja és allantoin tartalmának köszönhetően nyugtatja a bőrt. A pumpás kiszerelés higiénikussá teszi használatát. Nyomjon egy kevés arctejet egy kissé megvizezett vattapamacsra, majd törölje át vele az arcát. Addig ismételje, amíg a vattapamacs már nem szennyeződik tovább. 
Ezt követően törölje át bőrét az alkoholmentes, tejsavat tartalmazó, nyugtató arctonikkal. A tonikkal áttörölt bőr felkészült a krémek hatóanyaginak befogadására.


Optimals Oxygen Boost oxigénes nappali krém száraz/érzékeny bőrre- kód: 25194
Optimals Oxygen Boost oxigénes éjszakai krém száraz/érzékeny bőrre- kód: 25195
A gazdag összetételű, nyugtató hatású arckrémek érezhetően hidratáltabbá, tápláltabbá, védettebbé teszik a száraz/érzékeny arcbőrt.
A fekete áfonya gyümölcsének és levél-kivonatának kombinációjából álló, antioxidáns
LINGON 50:50TM komplex erős védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben. Az O2 technológia – amely ásványi anyagok együttese- vitalitást ad a bőrsejteknek, segíti oxigénfelvételüket, szinte egy nagy lélegzethez juttatja a száraz/érzékeny bőrt. A fekete nadálytőből nyert allantion nyugtat és megelőzi a bőrirritációt, míg a krémekben található szkvalán javítja a bőr regenerációs- és védekező képességét.


Az éjszakai arcápoló zsiradéka, a bőrbarát sheavaj megszünteti a bőr szárazságát, javítja komfortérzetét.
A kortól függetlenül használható krémek gazdag állagúak, könnyen felszívódnak a bőrfelszínről, lágyan illatosítottak és világos rózsaszín árnyalatúak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése