2013. május 24., péntek

Ránctalan, egyenletes felszínű, ragyogó bőr 30 év fölött is!

Skin Youth bőrfiatalító sorozat

Hatékony bőrápolás a 30 év körüli hölgyeknek a ráncok kialakulásának megakadályozására, bőrük tónusának, ragyogásának fokozására.
A sorozat fő összetevői:
•         LINGON 50:50TM - bőrvédő antioxidáns technológia, ami semlegesíti a káros környezeti hatásokat, és lehetővé teszi a bőrsejtek egészséges működését.
•         Bőrkisimító összetevő - olyan mikrorészecskék, amelyek kitöltik a bőrfelület egyenetlenségeit, visszaverik a fényt, ezáltal optikailag csökkentik a finom ráncok és bőrhibák láthatóságát.

Optimals Skin Youth bőrfiatalító nappali krém SPF10, Kód: 25200

A könnyű, jól felszívódó nappali krém energikussá, frissé és fiatalossá teszi az arc bőrét.
A vörösáfonya (LINGON 50:50TM) természetes fényvédő hatása mellett 10-es számú UV-szűrővel is véd a nap káros sugaraival szemben. Hidratálói és ásványi anyag tartalma (vas, réz, magnézium és cink) egészségessé teszik a bőrműködést.

Optimals Skin Youth bőrfiatalító éjszakai krém, Kód: 25203

Hatására a bőr reggelre frissen ébred. Láthatóan csökkenti a finom vonalak, ráncok megjelenését, a pórusok méretét, a bőr szárazságát és tompa színét.

Optimals Skin Youth bőrfiatalító szemkörnyékápoló krém, Kód: 25265

A multifunkciós szemkörnyékápoló hidratálja a szemkörnyék bőrét, csökkenti a ráncok és sötét karikák megjelenését. Bőrvédő LINGON 50:50TM; bőrkisimító, tápláló kókuszolaj és sheavaj; a bőrműködést segítő ásványi anyagok és a karikákat elhalványító, anyagcserejavító koffein található a krémben. Rendszeres használatával a szemkörnyék bőre sokáig ránctalan, fiatalos maradhat.

Optimals Even Out bőrhalványító nappali krém SPF 20, Kód: 25206

Egyenletesebb bőrtónust és kevesebb pigmentfoltot szeretne?
Az Optimals Even Out bőrhalványító nappali krém minden korosztály és bőrtípus számára megoldást kínál erre a speciális bőrproblémára. Halványítja a pigmentfoltok sötét színét, megakadályozza az újabb elszíneződések kialakulását, egységessé teszi a bőr tónusát.  Ez az összetett eredmény egyedi hatóanyagának, a sóskának köszönhető. A sóska számos olyan sav-kivonatot tartalmaz, amelyek megakadályozzák a bőr festékanyagának, az ún. melaninnak a képződését, így rendszeresen alkalmazva elhalványítja a sötét foltokat. Ennek megfelelően a krémet csak az adott, sötétebb bőrfelületen kell használni az alábbi sorrendben: a megtisztított bőrre először kerüljön a halványító krém (de csak a pigmentfoltra), majd az egész bőrfelületre következzen a megszokott nappali bőrápoló.  Az egész arcra csak akkor ajánlatos használni, ha szeplő vagy nagy kiterjedésű pigmentfolt elhalványítása a cél.
Az Optimals Even Out bőrhalványító nappali krém 20-as faktorszámú védelmet nyújt és LINGON 50:50TM-mel harcba száll a bőröregedésért felelős szabadgyökökkel szemben.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése