2013. szeptember 2., hétfő

Megérkezett a HairX hajápolók új nemzedéke


ÚJ ÉS MÉG HATÉKONYABB

Az új HairX generáció minden szinten megújult: új technológia, új formulák, új csomagolás, fantasztikus illatok.
A hajápoló termékcsaládok többsége olyan aktív összetevőket tartalmaz, melyek hatása a hajszálakra korlátozódik, azonban hajunk természetes szépsége és egészsége 99%-ban a fejbőrünk egészségétől függ.

A 6-GINGEROL  a gyömbér egyik aktív összetevője. Az Oriflame Bőrkutatási Intézete által végzett intenzív kutatások bebizonyították, hogy a 6-Gingerol kivételes mértékű anti-oxidáns, nyugtató és tisztító hatásával segít a fejbőr egészségének megőrzésében. Az új összetevőnek köszönhetően a megújult HairX termékek még intenzívebben védik és táplálják a fejbőrt és a hajszálak tövét.
A bőrgyógyászok által tesztelt ÚJ HairX hajápoló termékcsalád minden tagja 6-GINGEROLT és az adott hajproblémát megcélzó egyedi összetevő kombinációját tartalmazza.
A 6-GINGEROL mellett felhasznált egyedi összetevők:

FESTETT HAJRA – 6-GINGEROL + BAOBABLEVÉL-KIVONAT

A formula nagy mennyiségű fénytől védő és szabadgyököket megkötő összetevőt tartalmaz. A baobablevél-kivonat UV szűrőt tartalmaz, mely védi a hajszínt a napfény káros hatásaitól és a fakulástól melyet a szabadgyökök okoznak. A hajszín hosszabb ideig élénk marad, és kevésbé veszít fényéből.
A hajápolók hatékonyságát az a színvédő rendszer adja, melynek fő összetevői az UV-védelem, mely a napfény okozta fakulástól, és a védő bevonat, mely a mosás okozta fakulástól védi hajszínünket.
A sorozat illatkaraktere: virágos-gyümölcsös orientális illat, fejjegyében piros gyümölcsök és ánizs, alapjegyében  borostyán és púderes heliotrop találhatók.



A sorozatban található termékek:
HairX sampon festett hajra, Kód: 26666
HairX balzsam festett hajra, Kód: 26672
HairX öblítést nem igénylő kezelés festett hajra, Kód: 26677

HAJDÚSÍTÓ SOROZAT– 6-GINGEROL + CERAMID-KOMPLEX

A ceramidok a haj szerkezetében található természetes lipidek, melyek a kutikulát - hajszálak külső rétegét – alkotó lemezek közötti rostokban vannak jelen. 
A Ceramid-komplex hatására a lemezek szorosabban illeszkednek egymáshoz, ezáltal erősítve a hajszálakat.
A hajápolók hatékonyságát az a hajdúsító rendszer adja, melynek fő részei az antisztatikus összetevők, melyek segítik a vékony szálú haj formázását és a viaszmentes kondicionálók, melyek nem nehezítik el a hajat, így az dúsabbnak és élettel telibbnek tűnik és selymesebb tapintású lesz.
A sorozat illatkaraktere: ropogós piros alma a fejjegyben, pünkösdi rózsából, orgonából, ciklámenből álló virágcsokor a szívjegyben, az alapjegyben szantálfa, heliotrop és vanília illatos ibolyával kombinálva található.

A sorozat termékei:
HairX hajdúsító sampon, Kód: 26670
HaiX öblítést nem igénylő hajdúsító balzsam, Kód: 26675

KORPÁSODÁS ELLEN – 6-GINGEROL + SZALICILSAV

A szalicilsav egy természetes összetevő, mely már bizonyította hatékonyságát a korpa kialakulásának megelőzésében. Meggátolja a korpát okozó baktériumok kifejlődését és gyengéd bőrradírként eltünteti a látható levált szaruréteget a fejbőrről *.

A hajápolók hatékonyságát az a korpásodás elleni rendszer adja, melyben az összetevők hatékonyan tisztítják a fejbőrt és megszüntetik a kellemetlen érzéseket (pl. mentol), illetve antibakteriális hatásukkal hatékonyan gátolják a korpa kialakulását (pl. gyömbérolaj).

A sorozat illatkaraktere: zöld gyümölcs, barack, ribizli és grapefruit a fejjegyben, gyengéd virágos, pézsmás szívjeggyel.




A sorozatban megtalálható:
HairX sampon korpás hajra, Kód: 26680
HairX korpásodás elleni kezelés, Kód: 26681
* Az összetevőkre vonatkozó információk és mikrobiológiai hatékonysági tesztek alapján

REGENERÁLÓ SOROZAT- 6-GINGEROL + ARGÁNOLAJ 

Az argánolaj védi a hajat a fizikai és mechanikai károsodástól, miközben a hajszál belső rétegeit táplálja, két összetevő kombinációjának köszönhetően:
Omega 6 –ez az esszenciális zsírsav feltölti a hajszálak külső és belső rétegét erősítve a hajat a tövektől a végekig. 
E vitamin – védi a hajszálakat a károsodástól. Így a hajszálak simábbak, a haj pedig egészségesebbnek és fényesebbnek tűnő lesz.

A hajápolók hatékonyságát az a regeneráló rendszer adja, mely különböző szinteken védi a hajat a károsodástól. A különböző összetevők erősítik és védik a hajat, kívül-belül: 
18-MEA-40, természetes haj lipid, segít feltölteni a haj külső rétegét károsodás után.
a hidrogenizált búza protein a haj sérült, gyenge pontjait célozza meg. A hajszálak legbelsőbb rétegeibe hatolva regenerálja, védi és erősíti a hajat.
A sorozat illatkaraktere: virágos orientális gyümölcsös illat, szívjegyében barackkal, vaníliával és mandulával, aromás, pézsmás alapjeggyel.


A sorozatban megtalálható termékek:
HairX regeneráló sampon, Kód: 26642
HairX regeneráló balzsam, Kód: 26671
HairX regeneráló hajvégápoló szérum, Kód: 26674
HairX regeneráló hajápoló maszk, Kód: 26673

HAJFÉNY SOROZAT - 6-GINGEROL + GYÉMÁNTPOR

Csillámló gyémántpor - ez a luxus összetevő örökké tartó ragyogásáról ismert. Természetes csillogása a hajnak is természetes, egészséges fényt kölcsönöz.
A sorozat hatékonyságát az a hajfény rendszer adja, amely gyémántpor adta csillogás mellett mélyen hidratálja és kisimítja a hajszálakat. A simább haj egyenletesebben veri vissza a fényt. Így az Ön haja is fényesebbnek tűnik – mindennap.
A sorozat illatkaraktere: illatos zöldalma és piros gyümölcsök fejjegyben, nőies virágokkal – jázmin, jácint és tubarózsa – a szívjegyben. 

A sorozat összetevői:
HairX hajfény sampon, Kód:30008
HairX hajfény balzsam, Kód: 30009



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése