2013. október 13., vasárnap

Feminelle Special Care+ intimápolók

A Feminelle termékcsalád mostantól két 2 sorozatból áll:
FEMINELLE és FEMINELLE SPECIAL CARE+.
Mindkét sorozat más problémára jelent megoldást.
Mi a különbség?
A Feminelle termékek az intimterületek mindennapos gondozására és védelmére kifejlesztett termékek. Vitamintartalmukkal hozzájárulnak az intim területek egészségének megőrzéséhez, a bőr anti-oxidáns védelméhez, miközben intenzív hidratálást nyújtanak. 
A Feminelle Special Care+ meghatározott intim problémák orvoslására kifejlesztett termékek sorozata. A formulák fejlesztésénél a kellemetlen érzetek és szagok enyhítését, valamint a hosszan tartó frissességet tartottuk elsődleges célunknak.
Feminelle Special Care+ dezodoráló tisztító intimzselé
A Feminelle Special Care+ dezodoráló tisztító intimzselé Deo-komplexe frissít és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, akár 3 napon belül.”
MÉG HATÉKONYABB FORMULA
A gyengéd formula egész napos védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen, az alábbi összetevőknek köszönhetően:
A Deo-komplex panthenolt tartalmaz, amely egy gyengéd, természetes dezodoráló és védelmet nyújtó  összetevő. Ez az összetevő kombináció semlegesíti a szagokat miközben frissesség és hidratáltság érzetét nyújtja.
A gyengéd felületaktív anyagok igazodnak az intim területek pH értékéhez, mivel az fontos szerepet játszik a bakteriális fertőzések megelőzésében. 


Feminelle Special Care+ dezodoráló tisztító intimzselé 300 ml; Termékkód: 23646

 

Feminelle Special Care+ extra gyengéd intimhab 

Feminelle Special Care+ extra gyengéd intimhab  nyugtató hatású Relief-komplexe kifejezetten érzékeny bőrre lett fejlesztve.

MÉG HATÉKONYABB FORMULA

A termék azon hölgyen részére lett kifejlesztve akik kellemetlen érzeteket tapasztalnak az intim területeken:

A Relief-komplex nyugtató allantoint és hidratáló B5 vitamint tartalmaz, annak érdekében, hogy csökkentse az intimzóna irritáltságát.

Az extra gyengéd formula különösen kíméletes az érzékeny bőrrel. A két tisztító összetevő kombinációja, amelyek nagyszerű tisztító és habzó tulajdonságokkal rendelkeznek, gyengédebb ápolást nyújt a hagyományos lemosó termékeknél.

 
Feminelle Special Care+ extra gyengéd intimhab 200 ml; Termékkód: 23399

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése