2013. november 7., csütörtök

Az ünnepek varázslatos hangulata, VIP Night EdP


Semmi sem példázza jobban az ünnepet, mint az arany csillogása, a szilveszteri tűzijáték és a gyöngyöző pezsgő. Két rendkívüli illatkreátor egy parfümben alkotta meg azt az illatot, mely képviseli az elegáns esték összes aspektusát. Az illat, amely méltó az év utolsó fontos eseményére, a szilveszter éjjelére, hogy a rendkívüli estén Ön is átélhesse a csodát.

Gyönyörű, gömbölyű üvegbe zárták a mágikus összetevőket, melyek a vonzás és egyedülállóság érzését teremtik meg. Az egész kompozíció erősen hangsúlyozza az eleganciát és a nőiességet.

Az első benyomás a gyümölcsök (grapefruit és körte) és az abszolút luxus megtestesítője, a 24 karátos aranylemezkéket tartalmazó, Luxor pezsgő keveréke. Ennek helyét veszi át egy nagyon gyengéd virágkompozíció (ylang-ylang, narancsvirág, fehér jázmin), de a háttérben mindvégig ott rejtőzik az egzotikus szantálfa elegye a füstös pacsuli és az édes-bódító vaníliával.
Ennek nem lehet ellenállni.

Az arany a napfény, a halhatatlanság, a dicsőség jelképe, a testi, lelki, érzelmi és spirituális gazdagságot sugallja. Használja bátran, bűvölje el környezetét!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése