2013. november 5., kedd

Ecollagen éjszakai elixír


Mellyel valóra válthatnak a fiatalosabb külsőről szóló álmok.

A „szérum” kifejezés azt jelenti, hogy az aktív összetevők koncentráltabban vannak jelen és sokkal hatékonyabbak, mint a krém formulában.

Az Ecollagen termékcsalád éjszakai szérumja növeli a nappali és éjszakai krém hatását, így 19%-kal hatékonyabb a ránctalanítás.

A növényi őssejtek fokozzák a kollagén termelődést, míg az különleges Triple Perfect Complex hámlasztó hatású hidroxisavakat tartalmaz, melyek a hámlasztás által felgyorsítják a bőrfelszín sejtjeinek életciklusát, kisimítják a bőrt, csökkentik a ráncok megjelenését és sugárzó, egyenletes bőrfelszínt biztosítanak. Ezen kívül kollagén termelést serkentő hatásuk is van.


5 igazolt hatás a tökéletes bőrért:


  • Jelentősen csökken a ráncok1)
  • Fokozódik a bőr ragyogása1)
  • Csökken a pórusok mérete2)
  • Egyenletesebb lesz a bőr tónusa2)
  •  Szinte azonnal javul a bőr textúrája2)
1) 31 hölgy bevonásával végzett, klinikai vizsgálatok alapján, a nappali és az éjszakai krémek, valamint a szérum kombinált használata során.
2) 56 hölgy bevonásával 4 héten át végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján.
Vigye fel a megtisztított arcra és nyakra az Ecollagen éjszakai elixírt az Ecollagen éjszakai krém használata előtt. Fontos, hogy a bőr mindig teljesen meg legyen tisztítva, és a szérum – éjszakai krém sorrendet sohase cseréljük fel! Miért? A szérumokat azért fejlesztették, hogy a bőrbe gyorsan felszívódjanak, míg ha a krémet visszük fel először, akkor megnehezítjük a szérumban található értékes hatóanyagokat felszívódását.

Mindennapos használatra ajánlott.

Tovább a termék oldalra: Ecollagen éjszakai elixír

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése