2013. december 10., kedd

Perfect Alapozó - tökéletes fedés, természetes hatás


Csak álmodni a könnyű mégis tökéletes fedésről?!
Nőket kérdeztünk, hogy mi a fontos számukra az alapozó használata során. A válasz: „tökéletes fedés és kellemes viselet”.  Az Oriflame meghallgatta a kérést, és a végeredmény a Perfect Fusion Alapozó; a rugalmas, hidratáló alapozó, amely tökéletesen fed és hagyja a bőrt lélegezni.
„Ez a csodálatos formulájú alapozó valóban összeolvad a bőrrel és természetes, egészséges ragyogást ad a bőrnek. Ez a tökéletes választás, ha természetes kinézetre vágysz és egyúttal tudod azt, hogy a bőröd is szeretni fogja.”
Jonas Wramell
Celebrity Make-up Artist &
Oriflame Global Beauty Artistic Director

A hidratáltság kulcsfontosságú
Kulcs a friss és üde bőrhöz a hidratálás.  Az innovativ HydraFix Complex-nek köszönhetően a Perfect Fusion Alapozó segít, hogy a bőr egész nap hidratált és komfortos legyen.* A HydraFix Complex segít fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát. Két hét használat után a bőr hidratáltabb és kondicionáltabb*. Az ápolt bőr egészséges kinézetű, puhább és simább.
Mint egy második bőr
A legutolsó dolog, amit szeretnénk egy természetellenes hatású alapozó.
A Perfect Fusion Alapozó a természetes összhatásért kompromisszumok nélkül, kifogástalanul simul a bőrhöz, annak tónusával megegyező árnyalatban. A speciális formulájának köszönhetően tökéletesen idomul a bőrhöz, így bőre mindig üde és természetesen gyönyörű. A tesztelő nők 89%-a egyetértett azzal, hogy olyan, mintha nem viselne alapozót, a Perfect Fusion Alapozó tökéletesen egybeolvadt a bőrrel*. A termék könnyű formulája pedig engedi a bőrt lélegezni.



Tökéletes fedés – természetes hatás
Olyan erős fedés, amely soha nem hagy cserben?! A Perfect Fusion Alapozó közepes – magas fedést biztosít, és elrejti az összes tökéletlenséget anélkül, hogy bőrét elnehezítené.

Kényelmes, pumpás kiszerelés
A karcsú üveg praktikus zárható pumpával, így soha nem kell aggódni a kozmetikai táskában történő balestek miatt. Nincs rendetlenség nincs baleset.  

A Perfect Fusion Alapozó öt nagyszerű színárnyalatban: 
Porcelain

Ivory

Rose Beige 

Natural Beige

Honey Beige


Ezek
között biztosan megtalálja a bőrszínéhez illő ideális árnyalatot.

* Fogyasztói teszt 334 nő bevonásával

A termék 2013. december 19-től vásárolható meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése