2014. július 11., péntek

Voyager Woman Eau De Toilette

Ez a zamatos, egzotikus és elegáns illat, a virágos-gyümölcsös illatcsaládot színesíti. A híres parfümőr Fabrice Pellegrin alkotása. Az Eau de Toilette a kaland jegyében kel életre, a 3 speciális összetevőnek köszönhetően: mirtuszdió gyümölcse & virága, jázmin, pézsma.

A különféle akkordok együttes hatása hozza létre az illat különlegességét:
  • Egzotikum és a boldogság a fejjegyben, az egzotikus mirtuszdió gyümölcse és virága, illetve a csillaggyümölcs és a lime egyedülálló játéka távoli országokba kalauzol el minket.
  • Bujaság és élénkség a szívjegyben a rejtélyes virágok keverékét dicséri: abszolút jázmin, abszolút narancsvirág és abszolút rózsa. Ezek a gyönyörű virágok adják az illat kifinomultságát és nőiességét. Ezek az illatjegyek hosszú időn keresztül éreztetik hatásukat.
  • A meleg akkordoknak köszönhetően rendkívüli lágyságot érezhetünk az alapjegyben. Az édes és ellenállhatatlan növényi ámbra fűszerezve a ritka és értékes, friss, nedves fa illatával és körülölelve az időtlen, érzéki pézsmával. Ez a lélegzetelállító Voyager Woman.



Parfümőr inspiráció:
Az előkelő és ritka összetevők együttesen hozzák létre az egyedülálló összhangot, mely megfelel a független, kalandokat kereső nő minden kívánalmának. Egzotikus, izgalmas illat a hölgyeknek, akik ki akarnak törni a mindennapi életből, akik valamilyen izgalomra vágynak.

A Voyager Woman a gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően a bőrön számos arcát mutatja meg, egy igazán elbűvölő, nőies nyári illat.

1 megjegyzés: