2014. szeptember 30., kedd

Giordani Man Notte EdT

Giordani Man Notte EdT Érezd a szenvedélyt az éjszakában
Az olasz férfiak híresek laza eleganciájukról, utánozhatatlan sármjukról, egyedülálló hódítási trükkjeikről. Ezzel a páratlan illattal megismerhetjük és birtokolhatjuk ezeket az egyedi jellemvonásokat.
A Giordani Man Notte EdT azoknak a férfiaknak készült, akik szeretik a szép, kifinomult ízléses, ugyanakkor luxust sugalló termékeket. A férfiaknak, akik rendkívül karizmatikusak, és akiket egészséges önbizalom jellemez.
Ez a szenvedélyes, csábító illat kifogástalan egyesülése a friss, gondosan kiválasztott alapanyagoknak. A gazdag aromájú feketekávé, a balzsamos estékre emlékeztető ciprusok varázslatos illata, a földes-fás fekete vetiver, mely az eső utáni erdőt idézi, együttesen fogják meg a férfiasság lényegét, melyet a citrusfélék ragyogása úgy ölel körbe, mint a víz az Amalfi partvidéket. Ezek az ellenállhatatlan jegyek pompásan mutatják be a férfias tökéletességet, így hagyva az olasz szenvedélyesség felejthetetlen nyomát az éjszakában.

Illatcsalád
Bár az illat benyomás mindig egy személyes élmény, a Giordani Man Notte egy modern, elegáns és fényűző illat, amely a fáscitrusos illatcsaládba tartozik.
  • Fejjegy: olasz citrusok, fűszeres ciprusok és fekete bors Madagaszkárról. 
  • Szívjegy: hihetetlenül kifinomult, élénk akkordja a feketekávénak, körülölelve a cukrozott szilva és a szegfűszeg fűszeres illatával. 
  • Alapjegy: gazdag, a legfényűzőbb és legerősebb jegyekkel. A fekete vetiver illata, a szarvasbőrszerű jegyekkel és a karizmatikus pacsulival, melyek a tökéletes olasz stílus megtestesítői.

Az ikonikus üveg
Giordani Man Notte megjelenése egy cizellált, nehéz, fekete üveg, mely olyan hatást kelt, mintha egy szépen megmunkált kő lenne. Ez a mesteri alkotás tökéletesen öltöztet, és segít megérteni az olasz elegancia visszafogottságát, ugyanakkor sugárzó, karakteres és ellenállhatatlan.
A parfümőr – Nathalie Lorson
"Az illatot nem csupán az orrommal, hanem az elmémmel és a lelkemmel hoztam létre."
A Giordani Man Notte mögötti kreatív erő a francia parfümőr, Nathalie Lorson nevéhez fűződik. Nathalie a parfümök városában, Grasse-ban született és nevelkedett, így az illatok mindig is szerves részei voltak életének. Amikor egy új illatot alkot, mindig kifejti, hogy a nyitottság és a harmónia keresése vezeti.

Fedezd fel az illatvilág legújabb olasz műalkotását, a Giordani Man Notte EdT-t! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése