2015. március 3., kedd

Lucia Starlight Eau de Toilette



Képzelj el egy mesés téli éjszakát, amikor csillogó hópelyhek szállnak a levegőben és varázslatos jégvirágok rajzolódnak az ablakokon… Ekkor megjelenik Lucia, aki meleget és szeretetet hoz szívünkbe.
Egy új lenyűgöző és pazar illat, a valódi nőiesség megtestesítője. Lucia küldetése, hogy örömet és boldogságot hozzon életünkbe, hogy álmainkat, vágyainkat beteljesítése.


Ciprusos – gyümölcsös illatcsalád

Fő összetevő: a gyengéd és nőies csillagvirág, más néven az éjszaka szépe.

A magával ragadó, élvezetes, sugárzó illat a lédús zöld körte zamatos illatával indul, majd a ragyogó, gyümölcsös yuzuval egy csodálatos ragyogást hoz létre.
A szívjegyben felfedezhetjük a vonzó, valódi nőiességet, melynek különlegességét a virágok egyedülálló elegye adja. A csillagvirág a mézes, púderes jegyekkel varázslatos kompozíciót hoz létre.
Az alapjegy érzéki és nagyon nőies, melyet a meleg borostyán, az érzéki, bársonyos őszibarack és az izzó fehér pacsuli gazdagít.

Parfümőr inspiráció:

A parfümőr, Fabrice Pellegrint ezúttal a csodálatos csillagvirág ihlette meg. A virág különlegessége, hogy éjszaka nyílik, ezért kapta az „éjszaka szépe” nevet is.
A szirmok úgy bontakoznak ki az éjszaka folyamán, hogy a világító szirmok magukhoz vonzzák az éjszakai pillangókat. A virág mindössze csak egy éjszakán át ragyog, reggelre meghal.
A gyönyörű csillagvirágnak több fajtája létezik, és a legkülönfélébb színekben pompázhatnak. Ez a finom virágos illat órákon át nyomot hagy a bőrön.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése