2015. július 7., kedd

eleoBüszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk az új Oriflame hajápoló koncepciót, mely követve a globális hajápoló trendet soha nem tapaszalt luxus élményt hoz szalon minőségű hajápolóival a portfóliónkba. Fedje fel az Eleo erejével az egészséges, gyönyörű haj titkát. Végtelenül gazdag, mégis tökéletesen egyszerű, az Eleo termékek mélyen táplálják és erősítik, fényesebbé, illatossá és élettel telivé teszik a hajat.


MIÉRT EGYEDI?
Az izgalmas termékcsalád természetes összetevői, mint az argánolaj, rózsaolaj, bojtorján-kivonat és az F-vitamin, gondoskodnak a luxus élményről, a haj szépségéről és egészségéről.
Természetes argánolaj: a hajszálak belsejébe hatolva erősíti és védi a hajat a környezeti hatásoktól és a különféle sérülésektől.
Természetes rózsaolaj: táplálja a hajszálakat és segít, hogy a haj rugalmasabb és könnyebben kezelhető legyen.
Természetes bojtorján kivonat: táplálja és puhítja a hajat, szabályozza a fejbőr faggyútermelődését, hatására a haj simább és fényesebb lesz.
F-vitamin: kondicionálja és erősíti a hajat.Sampon: Mélyen táplálja, belülről kifelé kisimítja a hajat, hatására a haj könnyebben kezelhető lesz. Használható bármilyen hajtípusra, és ideális a nehezen kezelhető hajra is.
Hajbalzsam: Hatására a haj könnyebben kezelhető, ápolt és fényes lesz.
Hajápoló maszk: Belülről kifelé táplálja a hajat, hogy az erősebb simább, ragyogóbb legyen.
Hajápolóolaj: Mélyen táplálja és kisimítja a hajat, mely rugalmasabb, fényesebb s egészségesebb megjelenésű lesz. Használható bármilyen hajtípusra, és ideális a festett hajra is.
Hajkisimító olaj: Mélyen táplálja belülről kifelé kisimítja a hajat, hatására a haj könnyebben kezelhető lesz. Használható bármilyen hajtípusra, és ideális a nehezen kezelhető hajra is.


31609 eleo SAMPON (Minden hajtípusra)
31610 eleo BALZSAM (Minden hajtípusra)
31611 eleo HAJMASZK (Minden hajtípusra)
31614 eleo HAJVÉDŐ OLAJ (Festett hajra)
31615 eleo HAJKISIMÍTÓ OLAJ (Nehezen kezelhető hajra)
Eleo prémium, szalon minőségű hajápoló család megfizethető áron. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése