2015. augusztus 18., kedd

Happydisiac Eau de Toilette


BOLDOGSÁG üvegbe zárva
Egy nagyon különleges és érdekes kutatást végeztek világszerte, hogy beazonosítsák mely illatokhoz, milyen érzelmeket társítunk.  
A kutatás eredményeit felhasználva, gondosan válogattuk össze azon összetevőket, amelyek leginkább kifejezik a valódi életörömöt. A vadon termő eper és az  egyiptomi jázmin illatáról tartják leginkább a vásárlók, hogy ÖRÖMÖT ÉS BOLDOGSÁGOT VISZ AZ ÉLETÜKBE!
Fő összetevők: VADON TERMŐ EPER és EGYIPTOMI JÁZMIN
Olivier Cresp mester parfümőr jelenleg a világ egyik legelismertebb "orra”, és a világ legjobb illatainak megalkotója. Hatalmas tapasztalatát ötvözte az illatokkal kapcsolatos kutatás eredményeivel, és Elise Benat parfümőrrel közösen megalkották a Happydisiac EdT-t.



Illatcsalád: VIRÁGOS – GYÜMÖLCSÖS – ZÖLD

FEJJEGY: Ananász, Vilmoskörte, Ranett alma

SZÍVJEGY: VADON TERMŐ EPER, EGYIPTOMI JÁZMIN, Vörös áfonya

ALAPJEGY: Virginia cédrus, Delta-Muscenone, Madagaszkári vanília



A zamatos ananász, a ropogós, friss ranett alma és a lédús, érett vilmoskörte nyitja az illatot.
A napfény érlelte, illatos vadon termő eper, a ragyogó vörös áfonya, az érzéki, enyhén fűszeres egyiptomi jázmin, és az elegáns frézia szirmai bontakoznak ki a szívjegyben.
Az alapjegy meleg és simogató jegyei, a luxus virginiai cédrus, a bódító madagaszkári vanília és a nagyon elegáns Delta-Muscenone pézsmás jegyei, lágy simogatással ölelik körbe az illatot.

Az érzéki virágok és a zamatos gyümölcsök illata örömtelivé varázsolja viselője mindennapjait. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése