2012. október 3., szerda

Time Reversing SkinGenist TM


Az Oriflame már több mint 40 éve készíti kiváló minőségű és nagy hatékonyságú arcápolási termékeit, hogy mindenkor megfeleljen a fogyasztók igényeinek.  2004-ben vezettük be az első Time Reversing (Ifjúságmegőrző)-sorozatát. A Time Reversing legfontosabb összetevője a számos előnyös tulajdonsággal bíró szója volt, egy igen erőteljes, természetes hatóanyag, amely bizonyítottan megköti a nedvességet a bőrben és ránctalanító hatása is van.
Az idő múlásával a tudományos kutatásokban történt előrelépéseknek köszönhetően egyre többet sikerült megtudnunk erről az igazán kivételes összetevőről. A szója igen gazdag az ún. izoflavonoidokban. Az izoflavonoidok a természetben megtalálható olyan vegyületek, amelyeknek hatékony antioxidáns tulajdonsága van. Bizonyos izoflavonoidok a bőr kollagéntartalmára és a bőröregedés csökkentésére is pozitív hatással vannak.

A GenisteinSOY bemutatkozása…
A Time Reversing SkinGenistTM-sorozatának fő összetevője a GenisteinSOY, a genisteinnek, a legnagyobb mennyiségben előforduló szója-izoflavonoidnak egy speciálisan létrehozott, rendkívül hatékony változata.  A GenisteinSOY létrehozása 10 tisztítási lépést foglal magában annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. A tisztítási eljárás végén a tiszta, aktív hatóanyag kapszulákba kerül.  Ezen utolsó lépésének köszönhető a GenisteinSOY a bőr legmélyebb rétegéig képes felszívódni.


Milyen hatást fejt ki a GenisteinSOY?
A genistein egy valóban egyedülálló, számos jótékony hatást kifejtő bőrápolási összetevő. Mindenekelőtt egy erőteljes kollagénstimuláló – hatékonyan serkenti a kollagéntermelődést, ugyanakkor igyekszik megakadályozni a bőröregedés okozta kollagénkárosodást.  Sikeresen veszi fel a harcot a szabadgyökökkel, és fényvédő hatásának köszönhetően segít megakadályozni a fény által okozott bőrkárosodást.
A genistein valamennyi jótékony tulajdonsága közül a legfontosabb mégis az, hogy a gének szintjén fejti ki a hatását. Három olyan gént stimulál, amelyek a bőrben találhatók, és amelyek a szépségért felelősek. Három olyan, „szépséggén” van, amelyek arról gondoskodnak, hogy a bőr megjelenése fiatalosan sugárzó legyen. Ezek a gének a következők:
  • aquaporin – a „bőr kiszáradását megakadályozó gén” biztosítja, hogy a bőr hidratációja megfelelő legyen
  • CD44  – sejtfiatalító gén”, támogatja a bőrsejtek életciklusát, hogy a bőr fiatalabbnak és frissebbnek tűnjön
  • cadherin  – „strukturális gén”, támogatja a bőr szerkezeti egységességét, vagyis azt, hogy a bőr telt és tökéletesen sima legyen.

A genistein figyelemreméltó hatásának megismerése egy áttörést jelentő tudományos kutatásnak köszönhető. Ez a felfedezés az Oriflame tudósainak az érdeklődését is felkeltette, és arra ösztönözte őket, hogy az innovatív és forradalmi GenisteinSOY hatóanyagot az új Time Reversing SkinGenistTM-sorozatunkba alkalmazzák.

Milyen jótékony hatásokat vehetnek észre bőrükön a Time Reversing SkinGenistTM használói ?
A GenisteinSOY a bőr legmélyén fejti ki a hatását… Képzelje el, hogy a bőre hidratált, fiatalos és kisimult! Akár már két hét alatt javulást figyelhet meg bőre ragyogásában, teltségében, rugalmasságában és tónusosságában. 
Arcbőre egészségesnek látszó és hidratált lesz, ráadásul észrevehetően simább és puhább is.  A bőre sokkal kellemesebben érzi majd magát, megjelenése pedig egészségesen ragyogó lesz. Mindent egybevetve láthatóan fiatalosabb lesz a megjelenése, és a fogyasztói tesztek során megállapított ránccsökkentő hatásnak köszönhetően azt fogja tapasztalni, hogy a koránál akár 8 évvel fiatalabbnak is tűnhet!
E hatást a krémek további növényi összetevői is előidézik, amelyek a következők: édesgyökér-, jiaogulán (Ázsiából származik)-, kövirózsa-, borsókivonat és shea vaj. 

Hogyan jutottak arra a következtetésre a fejlesztők, hogy a használó akár 8 évvel fiatalabbnak is tűnhet?
Tudjuk, hogy bizonyos mennyiségű és mélységű ráncokkal bíró nő körülbelül X éves lehet. A kutatásunk résztvevőinél a ráncok minőségében bekövetkezett változás alapján – amelyeket szubjektív vélemények és klinikai kísérletek egyaránt alátámasztanak - meg lehet becsülni, hogy ezen termékek használata után az illető akár  8 évvel nézhet ki fiatalabbnak a koránál.
A bőr tónusa is nagyon fontos az életkor megítélése szempontjából. A kísérlet résztvevői a bőr tónusával kapcsolatban is javulásról számoltak be a termékek kipróbálása során, ami szintén alátámasztja a Time Reserving-termékek hatása és a feltételezett életkor csökkenése közötti összefüggést.
Azt tapasztaltuk, hogy a Time Reversing nappali és éjszakai krém csupán 4 héten keresztül történő, együttes használatával lehetővé válik, a bőr minőségének szemmel látható javulása.
Természetesen az eredményesség személyenként eltérő lehet. A hosszabb időn keresztül történő használat jobb, látványosabb eredményt hozhat.

Ifjúságmegőrző SkinGenist TM nappali krém SPF 15
Kód: 24181
Ifjúságmegőrző SkinGenist TM éjszakai krém
Kód: 24184

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése