2012. november 19., hétfő

Szuper kék megjelenés, ragyogó sminkkel

Divatrecept: Vegyél egy szexi kék ruhát, hozzá a Demi Moore ihlette More kollekciót (fülbevaló, nyaklánc és karkötő) és adj hozzá egy csipetnyi vadító kék körömlakkot.

 
De milyen legyen a sminkem?
Hadd segítsünk...

Sminkrecept:


ARC: Először használd a Oriflame Ecobeauty hidratáló alapozót, így az arcod hibátlan és hidratált lesz. Válaszd az arcszínednek megfelelő árnyalatot. Ezután fixáld az alapozót egy kevés porpúderrel, végül orcáid kihangsúlyozására használj arcpirosítót. Mi a  Giordani Gold bronzosító gyöngyöket ajánljuk. Természetesen mindig a megfelelő árnyalatot kell választani!
SZEM: Először a Neo Chic 25062 Vintage Purple szemhéjárnyaló trió legvilágosabb árnyalatát használd a belső szemzugba (ez élénkebbé teszi a tekintetet).
A középső árnyalatot vidd fel az egész szemhéjadra, a legsötétebbet pedig a mozgó szemhéjad külső részére, majd óvatosan satírozd össze a két árnyalatot.
A szemhéjfilccel húzz egy vonalat közvetlenül a felső szempillasor fölé. Mi a 12814 Szemhéjfilccet ajánljuk, de szemhéjtust is használhatsz.
A szemhéjárnyaló legsötétebb színével húzz egy nagyon vékony vonalat az alsó szempillasor alatti részre.
A gyönyörű sminket már csak egy fekete színű szempillaspirállal kell befejezni. Ehhez kipróbálhatod a Maxi pillák 3D szempilladúsító spirált is.
Trükk! A szemhéjárnyaló (kizárólag ha por alapú) jobban megtapad és tovább kitart, ha előtte a szemhéjadra felviszel egy kevés korrektort.
AJKAK: Ajkadra vidd fel a Giordani Gold Canary Diamond csillámló ajakfény Dazzling Red 23759 árnyalatát! Gyönyörű fedést biztosít, de ha erősebb hatást szeretnél elérni használd az ajakfény alá a Giordani Gold prémium valamelyik ajakrúzsát.
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése