2014. január 28., kedd

Volare Eau de Parfum


Az Oriflame egyik legkedveltebb illata már a létrehozása, 1998 óta.
Egy időtlen klasszikus, egyszerre romantikus és elegáns. Az új lenyűgöző üveg dizájn még inkább kiemeli az illat karakterét. Az új megjelenés további kifinomultságot ad és a részletek egyedülálló összhangját.
Az ÚJ Volare magához vonzza az új vásárlókat és fogva tartja a régieket.
Romantikus, elegáns és különleges. Az ÚJ Volare parfüm tökéletes kifejezése, a szépségnek, a romantikának és az örök szerelem szimbólumának, a rózsának.
A parfüm egyediségét a frissen vágott rózsa és az egyedülálló virágkompozíció mágikus illata adja. Egy természetes, a nőiességet ünneplő, a vágyakozást kifejező, mesés illat.
Pazar illatélmény, romantikus és elegáns, az időtlen ikon, az egyedülálló, természetes és friss rózsa tiszta illatával.



1. A fejjegy a kifinomult zöld ibolyalevél frissességével indul , mely keveredik a lédús körte és a zöld galbánum meleg, balzsamos illatával.
2. A szívjegy felfedi a romantikus , nagyon kifinomult és nőies rózsacsokor kompozíciót; a lágyságot az álomszép bazsarózsa púderes illata, míg az eleganciát a fehér gardénia intenzív, édes illata adja.
3. Az alapjegy fokozza a luxust, az édes - füstös bőrrel, a száraz, aromás cédrussal, míg a melegséget és a misztikumot a praliné adja.

Ez a felejthetetlen illat magában foglalja a virágok királynőjeként méltóképp emlegetett, rózsa minden aspektusát; a mennyei tökéletességet és a földi szenvedélyt. A rózsaszínű rózsa a báj, az elegancia és a költői szerelem jelképe is.

Elképesztően szép és kétségtelenül nőies illat, pazar ajándék Valentin-napra vagy nőnapra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése