2014. január 31., péntek

Az ÚJ Ecollagen ránctalanító termékcsalád legújabb tagjai – Professzionális bőrfiatalítás otthon

A már megismert nappali és éjszakai készítmények összes pozitív hatása érvényesül bennük, speciális igényekre kifejlesztve. Az ÚJ Ecollagen termékcsalád innovatív sejtszintű bőrregeneráló készítményből áll, melyek természetes módon csökkentik az arc ráncainak mélységét és sűrűségét.



Az emberi őssejtek a bőr felső részében, az epidermiszben találhatók, ahol új bőrsejteket állítanak elő és a régieket regenerálják. Azonban a korral és az UV sugárzás hatására gyengülnek ezek a folyamatok. A bőr öregedésének ellensúlyozására és újra megerősítésük érdekében elengedhetetlen növények speciális kivonatainak alkalmazása.
Az ÚJ Ecollagen összes terméke mintegy belülről töltik fel a ráncokat, csökkentve az öregedés látható jeleit. Fokozzák a bőr anyagcseréjét és vérkeringését, és intenzíven csökkentik a ráncok mélységét, így az arcszín üdébbnek és egységesebbnek látszik.

Ecollagen ránctalanító szemkörnyékápoló krém Kódszám: 26687
Különleges ápolást, védelmet nyújt a szemkörnyék érzékeny bőrének és egyaránt stimulála a bőr kollagén termelődését. Feszesíti a bőrt, növeli annak nedvességmegkötő képességét. Hűsítő golyós aplikátora, és a krém egyedülálló formulája csökkenti a szemkörnyék duzzadtságát és a sötét karikákat.

Ecollagen ránctalanító lifting-hatású szérum Kódszám: 26687

Kettős hatású szuperszérum:
  • Ránctalanítás: a kétszeres koncentrációjú pro-collagen peptid koncentrációja még hatékonyabban veszi fel a harcot a ráncok ellen, hosszantartó hidratáltságot biztosít.
  • Lifting hatás: a speciális Powerlift – technológiának köszönhetően stimulálja  a bőrben az elasztin termelődést, felemeli a megereszkedett bőrt, segít a petyhüdt bőr feszesítésében.


Használata: vigye fel, a bőrtípusnak megfelelően letisztított bőrre, reggel és este az Ecollagen nappali és éjszakai krém alá, fokozva azok hatását. Így erősíti a bőr természetes védekező rendszerét, ránctalanná, rugalmassá, életerőssé teszi a bőrt, így váltva valóra a fiatalos külsőről szóló álmokat.



A kényeztető luxus elérhető áron, az ÚJ Ecollagen termékcsalád!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése