2014. február 1., szombat

Lady Avebury EdP


A parfüm, amely tökéletesen ragadja meg a brit arisztokrácia lényegét; azt az egyedi nőisséget, amely felejthetetlenné teszi az illatot. Tökéletes kiegészítője és társa a kifinomultságot sugárzó Sir Avebury-nek; a jelenkor méltóságteljes, azonban a klasszikus férfiúi értékeket is hordozó, modern illatnak.



A parfümőrök Amandine Clerc –Marie és Christiane Plos vágyát testesíti meg ez a különleges illat. Egyedülállóságát adja a sokszínűség, és az ellentétek fantasztikus harmóniája, mely minden részletéből árad: modern – konzervatív, kacér játékosság – visszafogottság. Az exkluzív virágos és a ciprusos illatok tökéletes összhangja.
Ciprusos – Virágos Illatcsalád:



Fejjegy: a friss citrom jegyei keverednek a ragyogó fekete ribizlivel, melyet fokoz a felejthetetlen tengeri fuvallat. Ezek az összetevők azonnali frissességet és eredetiséget biztosítanak az illatnak.
Szívjegy: megmutatja, hogy a zöld tea és a rózsaszirom milyen méltóságteljes és kifinomult összhangban vannak, illetve a finom jázmin és szép, puha antilopbőr hozza létre a ragyogást és a kizárólagosságot.
Alapjegy: a csábító záró akkordok luxus összetevői, a ritka cashmeran fás hatása, a száraz moha jegyekkel, melyet az intenzív és titokzatos pacsuli tesz kivételessé.

A fürdőszobák dísze:
Az üveg kialakítása is különleges és egyedi, egy 12 oldalú pavilonra emlékeztető, súlyos üveg, oldalán gyönyörű, aranyszínű gravírozás, szép és díszes akárcsak egy porcelán teáscsésze. Kupakján pedig az angol arisztokrácia jelképe, egy címer, a kulcspár, mely sugározza azt a kortalan eleganciát és a jó ízlést, melyet minden hölgy birtokolni szeretne.



Fedezze fel ezt a csodálatos, kifinomult illatot, mely méltóképp fejezi ki a mai modern, elegáns hölgy karakterét!

A Lady Avebury testápoló a 4-es katalógusban jelenik meg. Kódja: 30041




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése