2014. február 13., csütörtök

Giordani Gold Invisible Touch Alapozó – A láthatatlan érintés

Fedezze fel a természetes szépséget
Ahogy javul az idő, és megjelennek a tavasz első jelei, arra vágyunk, hogy megszabaduljunk a téli ruhától. Ugyanez a helyzet a sminkkel is. Tavaszra szeretnénk egy olyan pillekönnyű alapozót, amely azt érzést nyújtja, mintha nem is lenne arcunkon, és amely belesimulva az arcbőrbe segíti azt még tökéletesebbé válni *.

Láthatatlan alapozó és kifogástalan összkép
A nők az egész világon a tökéletes smink nélküli érzést és megjelenést keresik.

A Giordani Gold Invisible Touch Alapozó segít elérni a tökéletes natúr végeredményt, hogy az arcbőr természetes fényében tündökölhessen. Az eredmény egy szinte teljesen pórusmentes és még ragyogóbb, egyenletes és teljesen hibátlan arcbőr.



Könnyű, szellős textúra
Ellentétben sok alapozóval, melyeket nehéznek érzünk a bőrön, a Giordani Gold Invisible Touch Alapozó szinte súlytalan*. A maszk hatás helyett nagyon könnyű érzés és a bőr színezete javul. A finom textúra pedig áttetsző folyadék fátylat alkot a bőrön. Nagyszerű használni.

Fiatalosabb megjelenésű bőr
Giordani Gold Invisible Touch Alapozó hidratáló rendszere nedvesség megkötő összetevőket tartalmaz, melyek puhítják a bőrt és javítják annak állapotát. Az alapozó nyugtató kamilla kivonatot is tartalmaz, mely segít csökkenteni a finom ráncokat*. A bőr megjelenése így hidratált, sima és rugalmas lesz.


Öt tökéletes árnyalat
A Giordani Gold Invisible Touch Alapozó öt rendkívüli árnyalata észrevehetetlen fedést nyújt.


*64 hölgyön végzett fogyasztói teszt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése