2014. február 14., péntek

Optimals Vital Definition 50+

A győztes bőrápoló
2007-ben indult az Optimals termékcsalád, mely mára már a bőrápolás legszélesebb és legteljesebb termékkínálatával rendelkezik. Az Optimals minden igényre minőségi bőrápolási megoldást nyújt, minden életkorhoz ideális termékeket ajánl. A termékcsalád a természet erejét kombinálja a tudomány legjavával. Minden Optimals termék tartalmazza a speciális, szabadalmaztatott Lingon 50:50™ összetevőt, mely semlegesíti a környezet oxidatív stressz okozta negatív hatásait, és segítségével a bőr ellenállóbbá és egészségesebbé válik. Minden bőrtípusra és igényre az összes Optimals termék át van itatva ezzel a különleges, egyedülálló formulával, a svéd vörösáfonya és a vörösáfonya-levél speciális kivonatával, mely megfelel az Ön egyéni elvárásainak is.



Az Optimals termékcsalád már bizonyított
Kiváló minőségű termékeket nyújt minden korosztály számára szerte a világon. A Top Beauty Awards online szavazása alapján Oroszországban, 2013-ban legjobb szépségápolási termék győztese az Optimals!
Ez volt az első alkalom, hogy közvetlen értékesítési vállalatot jelöltek erre a megtisztelő díjra.



Új anti-aging termékcsalád
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk az új elvárásokat is kielégítő Optimals 50+ anti-aging nappali és éjszakai krémet, melyeket kifejezetten az 50 feletti hölgyek igényeire fejlesztettünk ki. 50 év felett jelentkező probléma a megereszkedett bőr és a kontúrját vesztett arc, mert a bőr kezdi elveszíti rugalmasságát és feszességét, a bőr kollagén és elasztin szintjének csökkenésének következtében.



A Magnólia virág
A magnólia egy különleges növény, melyet évezredek óta használnak a hagyományos kínai orvoslásban is. Megemeli és feszesíti a megereszkedett bőr azáltal, hogy védi a bőr kollagén és elasztin hálózatának lebomlását. Az Optimals Vital Definition 50 + már nem csak a különleges Lingon 50:50™ antioxidánst tartalmazza, hanem a hatékonyság növelésére a rendkívül hatékony hidratáló, feszesítő, ránctalanító hatással bíró, nőies virág kivonatot is. Természetes növényi kivonatai miatt a krémek a bőr legmélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat, a szolid magnólia illat pedig segít visszaállítani a lelki egyensúlyt.
Az Optimals Vital Definition éjszakai krém és nappali krém fényvédővel, melyek egész napos hidratáltságot, ápolást és védelmet nyújtanak, megemelik és feszesítik az arcbőrt, segítenek visszaállítani a bőr természetes szépségét és fiatalosságát.
Optimals, valóban az optimális termékcsalád minden nő számára!

Vital Definition nappali krém SPF 10. Kód: 25208
Vital Definition éjszakai krém. Kód: 25209 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése