2014. március 5., szerda

THE ONE

Fókuszban A NŐ
Az emberek (nők és férfiak egyaránt)  már évezredek óta festik az arcukat különféle célokkal
A smink a XXI. században még nagyobb hangsúlyt kap, hiszen a jó megjelenés egyre fontosabbá válik. Felmérések bizonyítják, hogy a vonzó külsővel rendelkező emberek több pozitív visszajelzést kapnak, előnyösebb feltételeket és magasabb fizetést tudnak kiharcolni munkahelyükön, és ez által boldogabbaknak is vélik őket. A smink általában az előnytelen vonások korrigálását, a bőrhibák palástolását és az előnyös arcvonások kiemelését szolgálja. A jó smink lényege a harmónia - kortól és divattól függetlenül - mindamellett, hogy a divattrendek és a sminktermékekkel kapcsolatos elvárások folyamatosan változnak. 
Mi tudjuk, hogy egy jó smink csodákra képes! Most szeretnénk megosztani Önökkel szépségtippjeinket és titkainkat.
Az Oriflame több mint 40 éve a szépségipar meghatározó szereplője. Kiváló szépségipari szakemberekkel együttműködve és a legújabb technológiákat alkalmazva tesszük elérhetővé a hölgyek számára kiváló minőségű dekorkozmetikumaink skáláját. Azért, hogy valóban teljesülhessen minden sminkkel kapcsolatos álom, 3 könnyen áttekinthető kategóriába soroltuk a termékeket, ezáltal segítve az eligazodást a sminktermékek néhol komplikált világában. A THE ONE egyszerűen használható, professzionális termékek széles skáláját kínálja, így valóra váltja a hölgyek vonzó külsőről szóló minden vágyát.
Praktikus célok is vezérelték az Oriflame termékfejlesztőit, mikor kialakították az áttekinthető, egymással jól kombinálható sminkpalettát. A hatalmas termékkínálat bármely korosztály számára, bármilyen helyzetben segít, hogy tökéletes megjelenéssel, magabiztosan képviselhesse nőiességét.

Szépségápolás vagy művészet? A THE ONE termékekkel játszi könnyedséggel érjük el célunkat.



1. LILA / Szépség mindennapra: azon termékek csoportja, amelyek magas hatásfokúak és a mindennapi make-up rutint segítik igazán gyorssá és kényelmessé tenni, melyekkel igazán nagyszerű és könnyű dolgozni. Valódi „all-in-one” termékek, melyek megoldják és átalakítják a mindennapos smink tevékenységet, könnyed és kiváló minőségű gondoskodást nyújtanak. Ápoló összetevőkkel gazdagított formula, természetes végeredmény jellemzik a kategóriát.



2. CIKLÁMEN / Pazar megjelenés: páratlan, izgalmas, innovatív és divatos termékek, amelyek egyszerre nyújtanak lenyűgözően magabiztos külsőt, figyelemre méltó megjelenést és tökéletes végeredményt. Kísérletezzünk bátran a gyönyörű színekkel, hangsúlyozzuk ki egyéniségünket! Mindent nélkülözhetetlen.elemet tartalmaz, mely a feltűnő megjelenéshez és a különleges alkalmakhoz szükséges.



3. EZÜST / Tartós hatás: kiváló minőségű, tartós hatású készítmények, melyeket egész nap viselhetünk anélkül, hogy újra fel kellene vinnünk, hogy leperegne, elmaszatolódna vagy elnehezítené bőrünket. Olyan speciális termékek köre, melyeket egész nap élvezhetünk. Minden hölgy életében vannak pillanatok, amikor a legjobb formáját szeretné mutatni; legyen az esküvő vagy álomrandi, így szükséges, hogy a smink hosszú ideig tartson, tökéletes legyen, és természetesnek hasson. 





Már lehetséges az összes sminkkel kapcsolatos álom megvalósítása. A szépség mágikus receptje – THE ONE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése