2014. március 11., kedd

THE ONE - PAZAR MEGJELENÉS Krémes szemhéjárnyaló

A csábítás fő eszköze az igéző szem

Gyakran tapasztaljuk, hogy ha csupán por állagú szemhéjfestéket használunk, akkor nem elég élénk a végeredményként kapott szín. Ha krémes állagú szemhéjfestéket alkalmazunk, akkor viszont összecsomósodhat a szemhéj redőiben. Korábban sok nehézséget okozott a hölgyeknek a megfelelő szemsmink elkészítése, de most, az ÚJ THE ONE Krémes szemhéjárnyalóval mindez gyerekjáték!
Kiváló minőségű, modern textúra (krémes állagból tartós púder állag) jellemzi az ÚJ szemhéjfestéket, mely hozzájárul a merész szemek és a csábos tekintet létrehozásához, nagyszerű színintenzitással. Különleges technológiával készül, ezért rendkívül tartós. Az új high-tech formulával készült szemhéjfesték különlegesen lágy, így nagyon könnyű vele dolgozni, mégis élénk és tartós színt nyújt.



A szemhéjárnyaló különlegessége:
·         Új és innovatív, modern textúra - krémes textúrából púderes állag
·         Jól rétegezhető
·         Páratlan intenzitású színek, enyhe ragyogással
·         Könnyű használat
·         Nem csomósodik össze a szemhéj redőiben, valamint rendkívül tartós
·         Többféle használatot tesz lehetővé, a lágy áttetszőtől a drámai hatásig




Technológia és egyedi összetevők:
·         8 gyönyörű árnyalatban, bármelyik szemszín kiemeléséhez - gyöngyházfényű és matt árnyalatokkal a bársonyos végeredményért
·         Elkenődés-mentes formula, mely egész nap tartósan szép és egyenletes színeket eredményez a szemhéjon
·          A Polymer Technológia javítja a festék lassú kopását
·         Könnyen alkalmazhatóak és kiválóan elegyíthetők, összedolgozhatók más színekkel

TIPPEK:
Vigye fel a szemhéjárnyalót az ujjaival a szemhéjára. A felvitele így még egyenletesebb és egyszerűbb, mivel a krém az ujjak melegének hatására könnyebben kenhető. Simítsa el a szemhéjárnyalót az ujjaival a belső szemzugtól kifelé haladva. Satírozza el a lágyabb hatás érdekében. Az intenzív, drámai hatásért vigye fel a szemhéjra több rétegben, amíg el nem éri a kívánt színmélységet.
  
A szemhéjárnyaló felviteléhez használhatunk ecsetet vagy szivacsos applikátort is, melyekkel  a különböző színek remekül összemoshatók.




Játék a színekkel - PAZAR MEGJELENÉS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése