2014. március 11., kedd

THE ONE - PAZAR MEGJELENÉS Extra fényes ajakrúzs

CSILLÁMLÓ AJKAK – GYÖNYÖRŰ MOSOLY

Az ajkak a szemhez hasonlóan kitüntetett figyelmet érdemelnek a sminkelés területén, mivel az érzékiség kifejezői.

Minden idők legkedveltebb magasfényű rúzsa a merész, még fényesebb ajkakért. A magas fényt adó részecskéknek és az ápoló összetevőinek köszönhetően az ajkak még fényesebbek, puhábbak és hidratáltabbak lesznek. 15 divatos árnyalat a tökéletes hatásért, divatos színárnyalatokat és kiváló minőséget kereső hölgyek számára.



SPF 12: fényvédő.
Glacier Pearl technológia: a tükörfénnyel ragyogó ajkakért.
Az egyedülálló LipKiss komplex, mely természetes viaszok és természetes ápolóanyagok egyedülálló keveréke, teszi az ajakrúzst még tartósabbá, az ajkakat pedig puhává.
Kandellilaviasz: magas az A- és E-vitamin tartalma, hidratáló, fényképző.
Karnauba viasz: a viaszok királynőjének is nevezik. A legkeményebb viasz (80 fokon olvad), ezért is alkalmazzuk rúzsainkban. Bőrnyugtató, fényképző.
Repceolaj: nyugtató, erősíti a bőr nedvességmegtartó képességét. Gazdag E-vitaminban, így lassítja a bőr öregedését, ráncosodását.
Ricinusolaj: táplálja és hidratálja a bőrt, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő, bőrpuhító, kiváló napégésre is.
Csipkebogyó olaj: intenzív ápolást biztosít a száraz, hámló, repedezett, élettelen bőrnek. Véd a környezeti tényezők káros hatásaitól, visszaállítja a bőr nedvesség-egyensúlyát, tonizáló, bőrnyugtató, bőrtápláló hatású.
E-vitamin: az egyik leghatékonyabb antioxidáns. A bőrre és a sejtmegújulására is jótékony hatású, így javítja a sebgyógyulást, intenzív bőrápoló hatású.

HASZNÁLATA: Alkalmazzuk közvetlenül az ajkakra. A pontosabb és tartósabb végeredmény érdekében ajakecsettel ajánlott felvinni. Ha intenzív színhatást szeretne elérni, vigye fel rétegekben, amíg el nem éri a kívánt színmélységet




Ragyogás az arcnak, tökéletes végeredmény – Extra fényes ajakrúzs 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése