2014. március 21., péntek

THE ONE - SZÉPSÉG MINDENNAPRA, A tökéletes alapozás

A hibátlan arcbőr titka 3 egyszerű lépésben: 

Mielőtt felvinné az alapozót kövesse a bőrtípusának megfelelő bőrápolási rutint (letisztítás – tonizálás – szemkörnyék ápolás – hidratálás). Hogy a smink egész nap tökéletes legyen, nagymértékben függ attól, hogy a bőr megfelelően tiszta és előkészített. A jól előkészített és hidratált arc (beleértve az ajkakat is) segít abban, hogy jobban és tartósabban fedjen az alapozó, a korrektor és a púder, hogy még inkább hangsúlyozni tudja szép vonásait.

1. ALAPOZÁS – THE ONE Illuskin alapozó
A megfelelő alapozó jól illeszkedik az arcbőr tónusához, a tökéletes árnyalat szinte nyom nélkül „eltűnik” a bőrben egyenletes, természetes hatást nyújtva.

A THE ONE Illuskin alapozó teljes mértékben és természetes módon egyenlíti ki a bőr tónusát. Ultra könnyű, bársonyos textúrája és a speciális HaloLight technológiájának köszönhetően lágy, szaténos fényt ad az arcnak, így optikailag csökkenti a ráncokat. Olajmentes kivitele kényelmes, pehelykönnyű viseletet biztosít egész nap. Réteges fedése előtérbe helyezi a természetességet és 20-as fényvédő faktora biztosítja a bőr védettségét a káros UV sugarak ellen.
 HASZNÁLATA:
• Alkalmazza az IlluSkin Alapozót ecsettel, hogy a bőr természetes tónusa még jobban érvényesüljön.
• Kezdje az arc közepén és haladjon kifelé a hajtő és az áll felé, jól dolgozza el.
• Használja takarékosan, csupán 1 pumpálásnyit az egész arcra, a természetes megjelenésért.
6 természetes árnyalata elfedi az arcbőr tökéletlenségeit és a pattanásokat, hogy a bőr natúr szépségében ragyoghasson egész nap.



2. KORREKCIÓ – THE ONE Illuskin korrektor
A megfelelő korrektor (célzottan) világosítja a sötét területeket az arcon, elrejti a bőr tökéletlenségeit és üde, élénk, "kipihentnek" tűnő arcszínt biztosít.

A THE ONE Illuskin korrektor:
- Elfedi a bőrhibákat (pattanásokat, hegeket), pigmentfoltokat, ereket, a szem alatti sötét karikákat.
- Világító részecskéi csökkentik a finom vonalakat, ráncokat és a szem alatti karikákat.
- Réteges fedést nyújt a természetes, natúr összhatásért.
- Hozzájárul az egész napos hidratáltság érzéshez.
- A HaloLight technológia csökkenti az apróbb ráncok és a sötét karikák megjelenését, csökkenti a szemkörnyék duzzadtságát. Növeli a bőr természetes ragyogását. Elrejti az összes bőrhibát. Méhviasz tartalma puhítja, feszesíti a bőrt és ellátja a természetes fényszűrő funkciót, míg a ricinusolaj táplálja és hidratálja a bőrt.
- Természetesen ragyogó, tökéletes végeredményt nyújt.
HASZNÁLATA
• Vigye fel a korrektort célzottan a sötét vagy vörös területekre az orr és szem környékére.
• Ahol szükség van extra fedésre, mint pl. a hegek, pattanások vagy bőrpír területén, ujjbeggyel paskolja be.
 3 natúr szín biztosítja, hogy bármely tónusú arcbőr tökéletes legyen.


3. FIXÁLÁS, MATTÍTÁS – THE ONE Illuskin kőpúder
A megfelelő púder tökéletesíti az alapozó és a korrektor hatását, tartósabbá teszi a sminket, szabályozza a bőr fényét, leheletfinom és áttetsző, nem tömi el a pórusokat, illetve nem rakódik be a bőr redőibe.


A THE ONE Illuskin kőpúder szuper könnyű, szinte belesimul a bőrbe, azzal egybeolvadva fokozza az arcbőr ragyogását a tökéletes és természetes végeredményért. Az egyedülálló HaloLight technológia minimálisra csökkenti a finom ráncok megjelenését. Kiválóan alkalmas az alapozó fixálására. Nem szárítja a bőrt és nem okoz irritációt. Természetes ásványi UV védelemmel ellátva.
A kifogástalan megjelenésért 3 természetes színben.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése