2014. március 26., szerda

Giordani Gold Iconic Ajakrúzs

A hölgyek neszeszerének elengedhetetlen kelléke

http://mediabank.ori/webimage/image.php?sessHash=YToyOntzOjI6ImlkIjtzOjY6Ijc5NTY1NiI7czo0OiJ0eXBlIjtzOjEwOiJ4eGxwcmV2aWV3Ijt9&c=a7bac&t=1395415389
http://mediabank.ori/webimage/image.php?sessHash=YToyOntzOjI6ImlkIjtzOjY6Ijc5NTY1NiI7czo0OiJ0eXBlIjtzOjEwOiJ4eGxwcmV2aWV3Ijt9&c=a7bac&t=1395415389Hosszú évek óta a Giordani Gold márka testesíti meg az elegáns és egyben luxus dekorkozmetikumokat, melyet a klasszikus olasz életmód ihletett.

A közkedvelt Giordani Gold márka ismét egy gyönyörű, ellenállhatatlan ajakrúzst kínál. Élénk színek jellemzik és rendkívüli kényelmet biztosít az ajkaknak + egy leheletnyi fény, hogy az ajkak mindig elegánsan ragyogjanak.



15 hihetetlenül nőies árnyalat, mely krémes textúrájával lágyan burkolja be és teszi gyönyörűvé az érzékiséget kifejező ajkakat. A kiváló színintenzitásért, az egyedülálló, lágy pigmentekkel dúsított formula teszi igazán fenségessé viselőjét. A speciálisan kezelt színanyag fokozza a rúzs kopásállóságát és nagyszerű szatén végeredményt nyújt. A pazar, krémes formula növeli a komfortérzetet, hidratálja, táplálja, puhítja az ajkakat, mely igazán remek érzés.
A formula gazdagon át van itatva argánolajjal, mely közismerten öregedésgátló hatású. A luxus minőségű olaj ápolja, kondicionálja az érzékeny bőrt, bármilyen évszakban kiváló gondoskodást nyújt, melyet a 15-ös fényvédő faktor fokoz.
Most az ajkak is megkapják a méltó gondoskodást és kényeztetést. Karnauba viasz és természetes napraforgóolaj tartalma lágyítja és óvja a bőrt.
A Giordani Gold Iconic ajakrúzs előkelőségét pedig a gyönyörű fémtok csak fokozza.
Klasszikus, elegáns és egyszerűen lenyűgöző.


Pazar ajakrúzs - valódi fényűzés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése