2014. március 26., szerda

ECLAT FEMME EdT

Franciaország az elegancia és a kifinomultság világa, semmi sem olyan csábító, mint a párizsi életmód varázsa.
Párizs egyik jelképe a pompás Eiffel- torony csakúgy, mint a klasszikus, extravagáns Pont Alexandre III híd, vagy a romantikus Champs-Élysées, a francia főváros legismertebb és legelőkelőbb sugárútja.
A klasszikus francia elegancia megtestesítője és a kifinomult hölgyek illata az új ECLAT FEMME Edt.

                                                   

Az ECLAT női illat 1999-ben indult hódító útjára. Első megújítására 2008-ban került sor. Mivel az egyik legközkedveltebb elegáns, alkalmi illat, így az évek alatt bővült a virágos ECLAT Weekend-del. Most azonban ismét szükségét éreztük a termékfrissítésnek; és az arculatkorszerűsítéssel új vásárlók meghódítása is lehetséges. 
Az ECLAT arra törekszik, hogy hagyja érvényesülni a természetes és időtlen szépséget. Az eleganciát igen kifinomult módon fejezi ki számunkra. Az „eclat” francia szó jelentése: ragyogás, mely megtestesíti a valódi francia vonzerőt.
A klasszikus ECLAT női illat újravizionálva; még gazdagabb, finomabb és elegánsabb, illetve egyaránt különleges és modern, anélkül, hogy jellegzetességeit elveszítené.
A sikeres ECLAT női illat modernizációja Marie Salamagne és Fabrice Pellegrin parfümőrök alkotása. Egyedülálló illat, sugárzó jegyekkel; mely már a fejillatban felbukkan a fekete ribizlinek, a körömvirágnak és a mandarinnak köszönhetően. A szívben a gyönyörű jázmin, a maga érzékenységével hangsúlyozza a nőiességet, mely az illat lényegét is adja. Ez a virág, mely egy csokor bimbós rózsa és a narancsvirág különlegességével megvalósítja az időtlenséget.  Az alapjegyben az érzéki összetevők: a szantálfa, a vanília és az ámbra, csodálatos harmóniája órákon át körbelengi viselőjét.




A mesés illat szívét, lelkét és az Eau de Toilette erejét a gyönyörű, nőies jázmin virág adja.  A virágszirmok, melyek a ragyogást és az illat lényegét jelenítik meg, a parfümök hazájából, Franciaországból származnak.
Jázmin Fesztivál a franciaországi Grasse-ban:
Minden év augusztus elején zajlik a JÁZMIN FESZTIVÁL a parfümök városában, Grasse-ban (Dél-Franciaország). A város ideális földrajzi elhelyezkedése és éghajlata biztosítja a virágok egyedi illatát, mely mára az egész világon ismertté vált.
Tudja-e? 1 millió virág szükséges 1 kg jázmin eszenciához.
A JÁZMIN FESZTIVÁL 3 napig tart és 45.000 látogatót vonz a parfümök városába. 7 szekér jázmin virággal díszítik fel a sétányt, jázmin vízzel permetezik a résztvevőket és több mint 50.000 jázmint adnak el a fesztivál ideje alatt.

Igazán pazar esemény; a jázmin virág ünnepe.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése