2014. március 26., szerda

ECLAT Homme EdT

A ma, modern férfija újraértelmezve; a klasszikus és a modern tökéletes egyensúlyban, ez az ECLAT HOMME, mely ontja magából az eleganciát.



A sikeres, vezető szerepre törekvő, magabiztos és karakteresen férfias férfiak illata, akiknek ellenállhatatlan a stílusa.
Az ECLAT HOMME legfontosabb összetevője: a Barenia Bőr, mely egy különlegesen sima, telt bőrfajta, a legkorszerűbb cserzési eljárással készül, és csak a legexkluzívabb francia luxusmárkák használják. A Barenia bőr az ECLAT HOMME EdT-nek kivételes eleganciát, sármot és a valódi, francia fényűzés érzését nyújtja.
A parfümőrök felülvizsgálták az ECLAT férfi EdT-t, hogy egy igazán modern, de a klasszikus jegyeket is magában hordozó egyedülálló illatot alkossanak. Az új ECLAT HOMME tökéletes egyensúlyát a férfias komponensek teszik ellenállhatatlanná. A fűszeres koriander incselkedik a himalájai tea és a cédrát citrom friss és elegáns jegyeivel a fejillatban. A szívben az élénk cédrusfa egyesül a kifinomult jázmin virággal, az érzéki, keleties tonkababbal és ámbrával. A férfias bőr lágy pézsma felhőbe burkolva és a szantálfa meleg jegyei éreztetik utóhatásukat.



Ahhoz, hogy a termékfejlesztők tovább erősítsék a kapcsolatot a francia eleganciával, egy fotósorozatot készítettek az ECLAT EdT-hez, melyet gyönyörű környezetben, Párizsban, forgattak. Az egyik ilyen szép kép a lenyűgöző Pont Alexandre III hídnál, amely megjelenik a katalógusban is.
A lenyűgöző fotókkal és a fejlesztéssel az ECLAT Eau De Toilette valóban az időtlen kifinomultság megtestesítője.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése