2014. március 26., szerda

ECOLLAGEN - Az új, szuper hatékony arctisztítók

Hogyan hozzuk létre az ideális tisztító rutint?

1.       Hármas hatású Arctisztító – Sminkeltávolító (30140) /2014. 7. katalógustól/
Tisztítás – bőrápolás – hidratálás. Többfunkciós arctisztító, amely hidratálja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket.
Tökéletesen tisztítja a bőrt, hatékonyan távolítja el a sminket, valamint hidratáló összetevőinek köszönhetően táplálja, felfrissíti, üdévé teszi azt. A kétfázisú formula segít eltávolítani a sminket, dörzsölés nélkül. Extra hatékonyságú sminkeltávolító, amely puhává és simává varázsolja a bőrt.  Növényi őssejtekből származó pro-kollagén peptiddel gazdagítva, melynek bizonyított a ránctalanító hatékonysága.
Használat előtt alaposan rázza fel, majd vigye fel egy vattapamaccsal az arc bőrére. Ezután használja az Ecollagen Habzó Arclemosó Zselét.


2.      Ecollagen Habzó Arclemosó Zselé (30141) – alapos tisztítás
Luxus minőségű gél, mely vízzel lágy habot képez, így hatékonyan távolítja el az összes szennyeződést és a sminkmaradványokat is.
Jellemzői:
·         Mélytisztító, mert eltávolítja az elhalt szarusejteket is, melyek például gátolják a bőrlégzést, ezáltal javulnak a bőrben az anyagcsere folyamatok, illetve a faggyú termelés normalizálódik, a pórusok kitisztulnak a bőr felélénkül.
·         Hatékonyan távolít el minden szennyeződést: tökéletesen távolítja el a vízben és zsírban oldódó szennyeződéseket, és olyan érzést nyújt, hogy az arcbőr mélyen megtisztított.
·         A bőrt teljes mértékben megtisztítja, anélkül, hogy azt szárítaná. Így az arcbőr selymesen sima lesz, üde, friss és egészséges színű.
·         Növényi őssejtekből származó pro-kollagén peptiddel dúsítva, így segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat már az arctisztítás fázisában is.
Csomagolás:
150 ml, praktikus, higiénikus pumpás kiszerelés.
Remek arctisztító lehet nem csupán a 35 feletti hölgyek számára, hanem akár a problémás, gyulladásra hajlamos fiatalabb bőrökre is.
Alkalmazás:
Körkörös mozdulatokkal vigye fel a teljes arcra, majd hideg vízzel öblítse le. Használja reggel és este. Alkalmazása után használja az Ecollagen Regeneráló Tonikot, mely minden bőrtípusra ajánlott.

3.      Ecollagen Regeneráló Tonik (30139)
Lágy bőrkiegyensúlyozó tonik, a kíméletes tisztításhoz, ápoláshoz.
Gyengéd savak keverékével dúsított, amely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és puhává, simává teszi a bőrt.
Jellemzői:
·         Visszaállítja a bőr pH értékét.
·         Kisimítja a bőrt.
·         Fokozza a bőr ragyogását.
·         Növényi őssejtkivonata révén segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat és javítja a sejtek megújulását.
·         Gyengéd savakkal dúsítva:
Glikolsav: gyulladáscsökkentő, antioxidáns, eltávolítja az elhalt hámréteget, stimulálja és regenerálja az epidermiszt, a kollagén és elasztin rostok termelődését. Javítja a bőr szerkezetét, halványítja a pigmentfoltokat. A fénytelen, élettelen bőrök kezelésére kiváló.
Tejsav: a bőr savköpenyének részeként a bőrfelszín kémhatásának szabályozásáért is felelős. Feloldja a szarulemezkék közötti kötőanyagot, így hámlasztó, bőrmegújító tulajdonsággal is rendelkezik. Természetes hidratáló faktor, így fokozza a szaruréteg vízmegkötő-képességét is.
Szalicilsav: hozzájárul a sejtregenerálódáshoz, megnöveli a sejtek megújulási sebességét, gyulladás gátló, javítja a bőrképet, enyhíti a finom vonalakat, ráncokat, halványítja a kisebb hegeket, hámlasztó hatású, tisztítja a pórusokat, hámlasztó, elősegíti más hatóanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe jutását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése