2014. április 16., szerda

Love Nature - Varázslatos természet

LOVE NATURE
A Pure Nature mindig is az egyik legnépszerűbb Oriflame termékcsalád volt, melyet több millió eladott termék is jelez.
Kezdettől fogva mindig arra törekszünk, hogy vásárlóink számára a legjobbat nyújtsuk. Megújult csomagolással és új név alatt új lendületet kap a természetes növényi kivonatokkal gazdagított kedvelt bőrápoló kollekció; mely ezentúl Love Nature név alatt a megszokott minőséget nyújtva szolgálja bőrünk egészségét.
Csakúgy, mint maga a természet, az új bőrápoló termékcsalád is az egyszerűséget és szépséget képviseli. Azonban a bőrtípusoknak megfelelő hatékony komponenseket megtartjuk, de a két növényi kivonat helyett egy speciális összetevő, viszont nagyobb koncentrációban van jelen a termékekben, így kielégítve a bőr szükségletét.
A csomagolás is hűen tükrözi elköteleződésünket a természet iránt; modern, ugyanakkor letisztult, rendkívül vonzó.

A természetes kivonatokat már évszázadok óta használjuk a szépségápolásban; ápolják és helyreállítják a bőr kényes egyensúlyát. A természet nagyszerű segítséget nyújt minden bőrtípus számára; tiszta, tápláló összetevői révén mindennapos törődéssel teszi a bőrt egészségessé és ragyogóvá. Minden egyes termékünk hatása a benne található természetes növényi kivonat jótékony tulajdonságain alapul:
·         tápláló vadrózsa – száraz bőrre,
·         hidratáló aloe vera – normál és kombinált bőrre,
·         nyugtató kamilla – érzékeny bőrre,
·         tisztító teafaolaj – zsíros bőrre,
·         megújulást hozó szőlő – fáradt bőrre.

Az egyes bőrtípusok jellemzői és szükségletei:
·         A száraz bőrt a faggyú hiánya, kis, zárt pórusok, sima arcbőr jellemzi, ebből kifolyólag a smink hosszan tart, azonban a bőr feszül a vízzel történő tisztítást követően, a ráncok korán megjelennek, a bőr hajlamos a kipirosodásra, hamar elveszíti nedvességtartalmát, így rugalmasságát is. Megoldás: a bőr intenzív táplálása és hidratálása. Az igen értékes hatóanyagokat tartalmazó vadrózsa termékcsalád támogatja a bőr természetes megújuló folyamatait, táplálja és erősíti. Vitalizál, regenerál, élénkít, így a bőrt valóban szebbé varázsolja.
·         A normál bőr nagyon ritka, de amennyiben ilyen a bőrünk, akkor törekednünk kell ennek fenntartására, intenzív hidratálással. A kombinált bőr legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy zsíros és száraz területekkel is rendelkezik, pl. zsíros T-zóna – száraz, pikkelyes orca. Fontos a faggyútermelődés egyensúlyban tartása és hidratáló termékek használata. Így normál és kombinált bőrre ideális megoldás az aloe vera. Az aloe kedvező hatását úgy fejti ki, hogy pH értéke szinte azonos a bőrével (azaz enyhén savas), így a bőr természetes állapotába nem avatkozik bele. Ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag, enyhíti a bőrirritációt és mélyen hidratál.


·         Az érzékeny bőr kialakulhat száraz, kombinált és zsíros bőrön egyaránt. Az érzékenység lehet alkalmi, átmeneti vagy kóros. Néhány tényező, amely kiválthatja a bőr érzékenységét: ételallergia, gyógyszer, stressz, időjárás és a nem megfelelő bőrápoló termékek használata. Az érzékeny bőr jellemzői: kipirulásra, vörösödésre hajlamos bőr, hőre gyakran érzékeny, kialakulhatnak irritált, viszkető felületek, pattanások. Érzékeny bőr esetén fokozott figyelemmel szükséges kiválasztani a bőrápolási termékeket. A nyugtató hatású kamilla a legjobb megoldás erre a bőrtípusra, mely gyorsítja a bőrkiütések gyógyulását, csillapítja az irritációkat, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, illetve pótolja a bőr nedvességtartalmát.

·         A zsíros bőr általában túl sok faggyút termel, vastagabb, mint a száraz vagy normál/kombinált bőr, fakónak látszik, gyakran fényes és tág pórusok jellemzik. Gyakran jelennek meg kiütések, elzáródott pórusok, pattanások. A bőr hamar beszennyeződik, a smink nem marad tartós a bőrön, azonban a ráncok később jelennek meg és kevésbé hajlamos a kiszáradásra. Szükséges: a faggyútermelődés mérséklése és a nedvességtartalom megőrzése, melyre az értékes teafaolaj nyújt hatékony megoldást. Kiváló fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és hámosító is.

·         A stressz, a nem megfelelő életmód negatív hatásai gyorsan nyomot hagynak arcunkon, de a kor előrehaladtával az érett bőr is hasonló „fáradt” hatást kelthet: dehidratált, rugalmasságát vesztett, rossz vérkeringésű, szürkés tónusú arcbőr, az új sejtek kialakulása lelassul, a bőr fokozatosan elvékonyodik.
szőlő kivonat segíti a szövetek normális működésének helyreállítását, a bőr szinte újjászületik az antioxidáns kivonattól, mely megnyugtatja, erősíti a bőrt, serkenti a vérkeringését, ezáltal javítja annak felszívóképességét. A bőr kisimul, élettel teli lesz, visszanyeri a fiatal arcbőrre jellemző tulajdonságokat.
Könnyed, lágy illatok, finom, gyorsan felszívódó textúrák kényeztetnek minden bőrtípust. 
Az ÚJ Love Nature termékcsalád a személyre szabott bőrápolás élményét nyújtja. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése