2014. június 18., szerda

Giordani Gold CC krém

A következő lépés a szépségápolásban

A kiváló minőség és a kifinomultság jellemzi a Giordani Gold kollekció összes darabját. Most büszkén mutatjuk be a szépségipar következő forradalmi újdonságát, a CC krémet, a teljesen hibátlan arcbőrért.
Szebbé teszi a világot az új színkorrigáló krém, mely nem csupán elfedi a bőrhibákat, hanem egyedülálló bőröregedés-gátló technológiával készül és hatékony bőrápoló tulajdonságokkal is rendelkezik.


Hibátlan arcbőr
A lágy, könnyű formula pillanatok alatt felszívódik, a Giordani Gold CC krém enyhe szaténos fényt ad az arcnak, két természetes árnyalata hosszan tartó és tökéletes fedést nyújt egész nap. Biztosítja a hibátlan arcbőrt, tökéletesen elkendőzi az öregedés jeleit, a finom vonalakat, a pigmentfoltokat, a vöröses foltokat és hatására a pórusok kevésbé láthatók.

Szabadalmaztatott Bőrápolási Technológia
Ahogy öregszünk, a bőrünk egyre inkább árulkodik az őt ért káros környezeti hatásokról. Finom vonalak és ráncok, fakó, élettelen bőrszín, egyenetlen bőrtónus. A Giordani Gold CC krém UVA és UVB szűrőt egyaránt tartalmaz és nagyon magas (SPF 35) UV védelmet biztosít a napsugarak káros hatásaival szemben.
A szabadalmaztatott Bőrhalványító Technológia fokozza a bőr természetes fényét. Már néhány használatot követően láthatóan fiatalosabb az arcbőr a Giordani Gold CC krém bőröregedést gátló technológiájának és a speciális bőrvédő rendszerének köszönhetően.

A tökéletes luxus
Hibátlan fedés, egyedülálló bőrápoló technológia és gyönyörű külső. A Giordani Gold CC krém mindent kívánságodat valóra váltja, melyekről valaha álmodtál a lélegzetelállítóan szép bőrrel kapcsolatban.
Az ÚJ CC krém ötvözi a BB krém összes előnyét a tudomány legújabb fejlesztéseivel. Azonban a CC krém elsődleges célja a tiszta, természetes, egységes bőrszín kialakítása. Technológiájának lényege, hogy a bőr valóban úgy nézzen ki, mintha nem lenne lealapozva, miközben elfedi a bőr elszíneződéseit, pirosságát, pigmentfoltokat és egységes, egészséges bőrképet hoz létre. A CC krém további fontos előnye, hogy bőrvédő, bőrtápláló összetevőket is tartalmaz. Az erős napvédelem (SPF 35) pedig biztosítja a káros környezeti hatások elleni megfelelő védelmet. A krém tökéletesen idomul a bőrszínhez, így lényegében mindegy, hogy milyen a bőrtónusunk. Olajmentes, lágy textúrája szinte azonnal felszívódik, tökéletesen szétteríthető a bőrön, nagyon könnyen eldolgozható, így gazdaságos is.

Make-up és bőrápoló egyben
       Könnyű, olajmentes formula
       Tökéletes fedés
       Elrejti a bőröregedés első jeleit
       Lágyítja az arcvonásokat
       Finomítja a pórusok láthatóságát
       Ragyogóbb arcbőrt eredményez
       Szabadalmaztatott anti-ageing bőrhalványító technológia
       SPF 35 és UVA/UVB szűrő

Hogyan használja a Giordani Gold CC krémet?
       önmagában, a tisztítást és tonizálást követően (például zsíros bőrre)
       hidratálóként, kombinálva nappali krémmel, amennyiben száraznak érzi bőrét
       sminkalapként, az alapozó használata előtt.

A Giordani Gold CC krém valódi „all-in-one” termék, mely egyetlen lépésben hidratál, táplál és elfedi a bőrhibákat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése