2014. június 23., hétfő

THE ONE Illuskin arcpirosító

Az üde, egészséges és természetes megjelenés örök divat
Emelje ki arca szépségét az ÚJ Illuskin arcpirosítóval!  Ez egy speciális, nyári hatású pirosító, mellyel gyönyörűen feldobhatjuk sminkünket. Különleges és sokoldalú, mely két árnyalatot tartalmaz.
A sötétebb szín lágyan kontúroz és színt ad az arcnak, míg a világosabb, csillogó árnyalat kiemel. Lágy textúrájú, nem porzik, a két szín nincs egymástól elválasztva, így könnyedén keverhetjük is őket. A színek használhatók együtt, de külön is. Álomszép fényt és tökéletes arcformát készíthetünk vele pillanatok alatt. Az ultra finom pirosító a speciális HALOLight technológiával készül, és E-vitaminnal gazdagított.
2 árnyalat 1-ben
ü  Sötét szín a kontúrozáshoz, világos, csillogó árnyalat a kiemeléshez
ü  Selymes textúra
ü  Könnyű felvitel és kombinálhatóság
ü  Réteges fedés, tökéletes végeredmény
Az arcpirosító duó természetes hatású, és nagyon szépen eldolgozható az arcon. A por alapú arcpír mindenkori előnye, hogy még nyáron és zsíros bőrön is tartós, ezen kívül tiszta, gyors és egyszerű a használata.

A pirosítás alapszabályai: a mértékletesség és a megfelelő szín kiválasztása.
Mindig annyi pirosítót használjunk, amennyivel a hatás még természetes marad.
Hogy kinek milyen tónusú arcpír áll jól, az mindig az adott bőr-, illetve hajszíntől függ, illetve figyelembe kell venni az összhatást is (ruházat, rúzs, stb.). Általánosságban azonban elmondható, hogy a világos bőrű és hajú hölgyeknek a hidegebb rózsaszínes árnyalatok előnyösek (30977 – Pink Glow). Sötét hajhoz, kreol bőrhöz a melegebb réz-, mályvás- és narancsszínek (30978 – Shimmer Rose), a vörös hajhoz pedig általában a sárgás, barackos árnyalatok illenek (30979 – Luminous Peach).
+1 szabály: Mindig jól dolgozza el a széleket!
Mire használjuk az arcpirosítót?
Kiemelésre, az arc alaki hibáinak korrigálására, illetve üde arcszín létrehozására.
Ezen kívül még nagyon fontos, hogy alapozó és púder mellé kötelező a pirosítás, hiszen ezek kiegyenlítik az arc tónusát, így vissza kell állítani az arc optikai egyensúlyát.

Hogyan használjuk helyesen az arcpirosítót?

A sminkszer, mely azonnal éveket fiatalít – THE ONE Illuskin arcpirosító




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése