2014. augusztus 19., kedd

5 az 1-ben WonderLash szempillaspirál

Vásárlóink kedvenc szempillaspirálja visszatér. Az Oriflame Beauty Wonderlash szempillaspirál évek óta a legtöbbet eladott szempillaspirál választékunkban. Most megújult formában visszatér. Megtartottuk az eredeti WonderLash szempillaspirál (10782) összes előnyét, azonban, ahol lehetett, tovább fokoztuk kedvező tulajdonságait. Az ÚJ The ONE WonderLash szempillaspirál valódi „all in one” termék.
Az 5 az 1-ben WonderLash szempillaspirál érzéki, dús, hosszú és ívelt pillákat hoz létre és hidratálja a szempillát a tövétől a végéig. A különleges kefe kialakítás természetes hatást eredményez, szétválasztja a pillákat, és azokat egyenként vonja be az ápoló összetevőket tartalmazó szempillafestékkel. Az ÚJ 5 az 1-ben WonderLash szempillaspirál tökéletes fedést és feltűnő megjelenést tesz lehetővé.
Akár 116%-os göndörítő hatás
Optikailag akár 57.1%-kal hosszabb pillák
• Optikailag akár 7,8-szor dúsabb pillák
Szétválaszt és hangsúlyoz
• Szempillaápoló összetevői hidratálnak és kondicionálnak. A hidratáló panthenol erősíti, táplálja a szempillákat, növeli rugalmasságukat és ellenállóképességüket, illetve serkenti azok növekedését is. A méhviasz óvja, míg a természetes növényi olajtartalma hidratálja és dúsítja a szempillákat.

• 2 színben: fekete (30719) és barnás fekete (30720)

SPECIÁLIS KÉTOLDALÚ APPLIKÁTOR:
A WonderLash szempillaspirál kétoldalú keféje tökéletes és csodálatos hatást biztosít minden egyes szempillának. A rövid sörték megemelik és formálják, a hosszú sörték hosszabbítják és szétválasztják a szempillákat, ezáltal tökéletes 3D-s hatást eredményeznek!
Nincs többé kompromisszum, mert az 5 az 1-ben szempillaspirál teljesíti a gyönyörű szempillákkal kapcsolatos minden kívánságát!
HASZNÁLATA:
1.       A tökéletes hatásért: a rövid sörtékkel megemeljük és formáljuk a szempillákat, többször egymás után.
2.       Csavarja a kefét, miközben megemeli a szempillákat.
3.       Végezetül, fésülje át a szempillákat a hosszú sörtékkel, így hosszabbítja és szétválasztja azokat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése