2014. augusztus 19., kedd

Be the Legend Eau de Toilette

A tökéletes illat a városi, kalandvágyó férfiaknak, akik nem félnek megmutatni egyéniségüket. Önállóak és rendkívül karizmatikusak, akik mellett nem lehet csak úgy elsétálni. Ők azok, akik nyomot hagynak bennünk, akiknek a stílusa bármely korban is élünk, lenyűgöz.
AZ ILLAT LEÍRÁSA: 
Orientális – Aromás illatcsalád
Kulcsösszetevő: bőr
A bergamott friss, tiszta illata csillan fel először az EdT-ben, majd a zamatos alma és a fűszeres kardamom jelenik meg, melyek együtt modernitást és egyedülálló karakter biztosítanak az illatnak.
A csípős-fűszeres szerecsendió és az édes, ugyanakkor tüzes geránium az abszolút férfiasságot fejezi ki, amelyet fokoz a bőr egyedülálló aromája. Majd egy érzéki fordulat: az élénk fás jegyek, a meleg, balzsamos tonkabab, a füstös-fás illatú vetiver teszik érzékivé és különlegessé az EdT-t.

Mint egy nagyvárosi csavargás, az illat rengeteg meglepetést hordoz magában. Szexis és visszafogott, lázadó és szelíd, ugyanakkor vibráló és rendkívül kontrasztos is.



A PARFÜMŐR INSPIRÁCIÓJA: 
Nathalie Gracia-Cetto parfümőr alkotta ezt az illatot, a tipikus városi férfiaknak. Azoknak a vagány, modern, fiatalos lelkű férfiaknak ajánlja, akik a saját útjukat követik, akiket a nagyvárosi lüktetés elkápráztat, akik tudják,  mit akarnak.
Az illat szíve és lelke a bőr, mely méltó kifejezője a férfias erőknek.
Az EdT egy stílusos lázadás és a bátorság szabadszellemű érzékeltetése.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése