2014. augusztus 26., kedd

The ONE 3 az 1-ben ajakrúzs

3 lépés 1 rúzsban, a tökéletes ajkakért! 
Magas fény, intenzív szín, ápoló & hidratáló összetevők

Innovatív, egyedülálló rúzs, melynek megalkotásakor kombináltuk a tökéletes kialakítást, a lenyűgöző végeredményt és az ápoló összetevőket. Az egyedülálló 3 az 1-ben ajakrúzst egyszerű használat, ugyanakkor rendkívüli sokoldalúság jellemzi.
Külső rész - Intenzív SZÍN: ragyogó pigmentekkel a gyönyörű, színes ajkakért és a vibrálóan intenzív hatásért. Optimális keveréke az intenzív pigmenteknek és a gyöngyházfényű részecskéknek, így szaténos ragyogást, ugyanakkor gazdag és merész színeivel feltűnő megjelenést nyújt. Tökéletesen lágy és krémes textúrájának köszönhetően hosszantartó és kellemes viseletet tesz lehetővé.
Középső rész - Drámai FÉNY: magas fényű részecskékkel dúsítva, melyek visszaverik a fényt és gyönyörű, tükörfényes végeredményt nyújtanak. Új, továbbfejlesztett formulája még fényesebb és még ragyogóbb hatást eredményez.
Belső rész - Extra ÁPOLÁS: természetes hidratáló és nyugtató összetevők, melyek óvják, hidratálják és ápolják az ajkak finom bőrét.
A shea vaj legfontosabb előnye gazdag zsírsav-, A-, E- és F-vitamintartalma. Mivel viszonylag lassan szívódik fel a bőrben, hosszan fejti ki hidratáló hatását, ezen kívül fokozza a bőr természetes védekezőképességét, hatékony gyulladáscsökkentő, nyugtatja, ápolja, puhítja az irritált bőrterületet, és természetes UV-szűrőként működik.
A ligetszépeolaj a világ legdrágább olajai közé tartozik. A kozmetikában régóta használatos például az ekcémás, az érzékeny, a gyulladásra hajlamos és a száraz bőrök kezelésére. Nagyon magas az E-vitamin, a linolsav-, gamma-linolénsav- és olajsavtartalma. Lassítja a bőr öregedését, természetes UV-szűrő, nyugtató, revitalizáló és hidratáló hatású, hozzájárul a hám- és a kötőszövet egészségének megőrzéséhez. Megakadályozza a bőr vízvesztését, kiszáradását, és segíti a bőr védőrétegének helyreállítását. Magas antioxidáns-tartalma révén ellensúlyozza a szabadgyökök káros hatásait.

3 remek hatás mindössze 1 ajakrúzsban, ez a The ONE 3 az 1-ben ajakrúzs, a kozmetikai táska kötelező kelléke! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése