2014. december 2., kedd

Optimals arcápoló család az extra száraz bőr igényeire fejlesztve

Bőrünk nem csupán egy külső takaró, hanem az egyik legfontosabb szervünk is. Számos funkcióját csak akkor tudja betölteni, ha óvjuk és megfelelően ápoljuk. Télen a kinti hideg és a benti meleg hirtelen változásához nem tud bőrünk azonnal alkalmazkodni, a fűtött szoba száraz levegője, a szél szárító hatása miatt bőrünk kiszáradhat, értágulatok, allergiás reakciók jelenhetnek meg rajta, és ezek kezelése hosszú időt vehet igénybe. Éppen ezért célszerű a megelőzésre törekedni, és akkor is szükség lehet bőrápolási szokásainkon változtatni a téli hónapokban, ha bőrünk mentes a különféle problémáktól, egészséges és ragyogó. Azonban, ha bőrünkön a hideg évszakban gyakran észlelünk kellemetlen tüneteket, elváltozásokat, húzódik, feszül, kiszárad, kipirosodik, esetleg begyullad, akkor mindenképp érdemes lecserélni megszokott arcápolási termékeinket speciális készítményekre.


Az új Optimals termékcsalád tartalmazza a szabadalmaztatott Lingon 50:50 antioxidáns technológiát, mely hatékony védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben, elősegíti a bőrsejtek normális működését és regenerálódását, valamint megakadályozza a bőr idő előtti öregedését.
A ceramidok a bőr sejtközti állományának fontos alkotóelemei, a szaruréteg lipidjeinek körülbelül 40-50 %-át teszik ki. A bőr kötőanyagai, azaz a hámsejteket összetartva akadályozzák meg a bőr vízvesztését. Az új Optimals termékcsaládban lévő egyedülálló Ceramid Complex erősíti a bőr védekezőképességét, pótolja a bőr természetes lipidjeit, javítja a bőr nedvességmegtartó képességét, védi a bőrt a kiszáradástól és a gyulladásos folyamatok kialakulásától.
Ezeken kívül mindhárom termék gazdagon tartalmaz nedvességmegkötő glicerint, intenzíven hidratáló és nyugtató hatású shea vajat. A nappali és éjszakai krém összetevői között megtalálható még a bőrpuhító hatású méhviasz, mely könnyű, védő filmréteget képez a bőrön.


A napi ápolást kiegészíti az Optimals gyengéd arcradír, mellyel kíméletesen távolíthatjuk el az elhalt hámsejteket. A peelingezés minden életkorban fontos, hiszen így a bőr frissebb, üdébb megjelenésű lesz, és javulnak élettani funkciói is. Száraz és extra száraz bőr típusnak hetente egyszer ajánlott a bőrradír.

A termékcsalád tagjai:
Optimals gyengéd arcradír 31093
Optimals intenzív hidratáló nappali krém 31094
Optimals intenzív hidratáló éjszakai krém 31095

1 megjegyzés:

  1. Soha nem gondoltam,hogy száraz az arc bőröm,de több mint egy hetes használat után kijelenthetem fantasztikus ez az arckrém,nem zsíros egyáltalán.Úgy érzem mintha egy virágot locsolnék issza a bőröm ,majd kivirul.Aki még nem próbálta csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés